kadýn zaten semih beni hýrpaladý menejeriyle faiziyle aldý parayý villa aldým ödemesini yaptým diyo yani adam býrakýn nominal parayý vadedilen uçuk faizi de almýþ
bir nevi dolandýrýcýyý tokatlamýþ kadýnýn ifadesine göre hala neyi iddia ediyolar ki
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...detti-42367890
Þeçil Erzan, paralarýný geri isteyenleri sürekli oyalamýþ. Yarýn ödeyeceðim 5 gün sonra ödeyeceðim falan.
Biri de Bankanýn Genel Müdürlüðüne, BDDK’ya, Cimer’e gidip þikayet etmemiþ.
Hadi bunu geçtim. Þubedeki veya Denizbank’ýn herhangi bir Þubesine gidip, bir personele benim bakiyem ne kadar diye sormamýþ.
En doðrusu gerçek adaletin iþleyip, bunlarýn 1 cent para geri almamalarýdýr.
Cent diyorum çünkü yerli ve milli topçularýn TL ile hiç iþi olmamýþ. Hep þerro ve camdaki kýz.
Ancak, iki dudak arasýndan çýkacak bir söz ile bunlar paralarýný faizi ile birlikte geri alacaklar.
Çok eminim ve son kararým.
Son düzenleme : EGEDUK; 03-12-2023 saat: 10:00.
Þimdi burada, ( erbakan ýn deyiþi ile) faizci, kapitalist, batý taklitçisi , ayaktopçopçusu takým bu kazandýklarý paralarýn vergisini ödeyecekler miydi mesela , semih , kadýný dövüp almýþ gelir vergisini verdimi, vermediyse hemen cezai iþlem yapýlmalý ayný Dilan P. de A takýmý denen tiplerin mal varlýðýna el konulduðu gibi bu Fatterim ve ekürisi ne de gereken ayar verilmelidir.
Bunlar vergisiz kazanç, tefecilik, faizcilik felandýr![]()
Yer Ýmleri