Ýnanan kalacak inanmayan gidecekten þimdi gitme aþamasýna neden geldi bunu yazmasý lazýmdý ki bilmeyenler de kendisi yorumlayýp faydalansýn.Sonra kararýný kendi verecek herkes zaten
Ýnanan kalacak inanmayan gidecekten þimdi gitme aþamasýna neden geldi bunu yazmasý lazýmdý ki bilmeyenler de kendisi yorumlayýp faydalansýn.Sonra kararýný kendi verecek herkes zaten
Bu yýl benim portföyü Miatek kurtardý diyebilirim. Seçim öncesi 120 TL civarýnda saðlam ekleme yaptýgým Kontrolmatik, ayrýca Tüpraþ ve Ttrak de destekledi. Yoksa Sasa ve Hektas 2022 kazanýmlarýmý tamamen dibe vuracaktý.
Ona raðmen yilbasindan bu yana %30 civarý arttýrabildim portföyü. Enflasyona karþý her türlü yenildim bu yýl.
Bir de gecen yýl resmen para yaðarken iyi ki bir ev parasýný sistemin dýþýna çýkarýp Eurobond almýþým, aþýrý güven veren birþeymiþ. Borsada ne olursa olsun kendinize yetecek kadar pasif geliriniz olduðunu bilmek ciddi rahatlatýyor insaný.
Paranýn bol olduðu bir süreç daha yaþarsam bu sefer de BES'e aktaracaðým![]()
YTD.
Sasa %3.5 artýda, sen de fýrlasana be
Dudu grafik paylaþýrken þu çizgi önemli bu çizgi önemli, bunun altýna düþerse orada þu kadar süre kalýrsa sýkýntý diye yorumlar yapýyor.
Grafik bu yukarýda yazdýðým þekilde kötüleþtiði için çýktýðýný sanýyorum. Temel analiz olarak da iyi durmayýnca adam ne yapsýn turþusunu mu kuracak... Maliyeti tek basamaklý belki de 1'in altýndadýr. Onu boþverin kendinize bakýn
Son zamanlarda hangi hisseye yüklendiðini de defalarca söyledi
ytd
Dudu'nun satýp gittiðine hiç inanmýyorum..
Elindeki miktarýn çok büyük olduðunu ve o satmadan hissenin yükselmeyeceðini düþünüyordu. Sattým diyerek fake atýyor bence)
Ayrýca, tahtayý kaldýrmak istediklerinde Dudu'nun elindeki lotun filan hiç önemi olduðunu düþünmüyorum, o konuyu biraz fazla abartýyordu kendisi, "yemledim, yükseldi vs." diye..
YTD.
Açýkcasý Dudu Hektaþ'ý sattýysa gideceði yer belli %50 Froto %50 Sise baþka bir yere gitmez.. en azýndan ben öyle düþünüyorum.
Sattýysa da güle güle yemek nasip etsin diyeceðim baþka bir söz olamaz.
Burada yapýlan paylaþým yazýlan bilgi yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Süper yazmýþsýnýz
AMA
Canmert in dediði gibi
Dudu abiye yakýþan her zaman yaptýðý gibi
yol göstererek gitmekti
-Uzun vadeli grafik bozuldu
-Daha fazla düþüþü ben göze alamadým
-Finansal durum berbata doðru yol alýyor benim artýk durmam mümkün deðil
-Tüm heyecanýmý kaybettim
..
.....
........
ALLAH saðlýðýný versin
hastalýk olarak sebebi söyledi gerçi ama
finansal anlamda ; borsa dilinde de sebebi yazsaydý
ne kadar güzel olurdu
Kalanlara baþarýlar ama ben þundan dolayý artýk yokum
diyerek gitseydi yani her zaman yaptýðý gibi yol göstererek
insiyatifi kararý herkesin kendine býrakarak gitseydi
kimse gelip te arkasýndan laga luga yapamaz
bizlerde son defa bilgisinden tecrübesinden faydalanmýþ olurduk
Yine de herþey için çok saðolasýn Dudu abi
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri