ben de nacizane bir kaç þey eklemek isterim ki, hektaþ benim için hala özel. hala uzaktan fiyatýna finansallarýna borcuna bakýp üzüldüðüm bir þirket.
kimse kimseyi suçlamasýn yukarýda merseyin dudunun yazdýklarý gibi bir büyüye kapýldýk.
elim 51 den satmaya gitmedi hala neden o hisse kapýldýk bilemiyorum.
þimdi 15 den alýcý yok nerdeyse... sermaye olmuþ 2.8 milyar hala yüksek bedelli isteyenler oluyor kaç yapalým mesela ?
ortada borç var kötü yönetim var ve en önemlisi güven kaybý var. bu daha kötü bir durum. iki sene içinde oyak öder borcu hadi 5 olsun ama güven gelir mi? onu bilmem bilemem.
duduya da biþey demem oradaydým arþiv orada çok uyardý çoðumuz sessizleþip sattýk gittik. ama kalanlar da çok oldu. tüm kalbimle þirketin eski vizyonuna dönmesini istiyorum.
oyak da o potansiyel var ama ben ümitli deðilim. hatta ben de artýk oyak þirketi almýyorum. koç ve bi kaç yeni enerjiler belki bakarým. oyak ýn güven vermesi için önce ereðli den baþlamasý lazým bence ne alaka demeyin lütfen.
þirketin bir yýl daha bu seviyelerde olacaðý sanki göze çarpýyor ama bilemeyiz belki bi dalga, halka arz yeni yatýrým satýþ belki.... tohumdan çok büyük haber belki....
herkese bol kazanç..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri