Oyak borclarini cevirmekte zorlanan hektasi finanse edebilmek icin bir yol bulmus. Kendine ait hekts hisselerini sattý ama kazandigi parayi hektasa destek olmak icin harciyor. Hektasin kendi hissesini satmak zorunda kalmasindan daha iyi bir yontem. Ayrýca Orhangazi’de tek noktada islerin yurutulecek olmasi mantikli bence. Sehir degisikligi, isten cikarilan ve yeni ise alinan ziraat muhendislerini de anlasilir kiliyor.
Tek sikinti borclanmayi yonetemeyen hektas yonetimi. Onu da degistirip duruyorlar. Bakalim ne olacak sonu. Levent bey’e de bizi yanilttigi icin teessuflerimi sunarim. Kanatlanacagimiza, citir kanat olduk sofralara konduk.
Sizler durum tespiti yapýyorsunuz bunu zaten býz de goruyoruz fakat klasik bir Turk insaný davranýsý, çözum sunmuyorsunuz. Lafa gelince Koç sýrketlerý harýka, profosyonel finans ekibi var ama iþine gelmeyince Koç da yanlýþ yaptý, o da satmamalýydý vesaire.
E ne halt etsin bu adamlar, para bulmak ýcýn hisse satar, vayyy nýye sattýn, hadý sattýn vayyy nýye yabancýya sattýn
Sasa gýbý hokumet arkamýzda degýl ký ucuz kredý versýn, veegý borcu ertelesýn, Çengiz inþaat gib Rizeli degiliz ki 200 milyar borcumuz silinsin
Bana da verecek.
Kap haberlerini de sýklýkla paylaþacak.
Atamalarý da kaliteli olcak.
Acýk ara Koç lar her þeyde iyi ama babam oðlu olsa kafama yatmadý mý eleþtiririm.
Yabancýya satýyorsun ben neyim burda?
Eþit olacak her þey anam babam yoksa adam kayýrmaya girer.
Borclanýlan paralarý iyi iþletemedi Hektaþ borcu kapattýrýyor Oyak a.
Üstüne bir de arazi parasý vercez demek ki Oyak’a.
;).
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri