-

Originally Posted by
finans_mt
@111222333
malum kişi poltk'dan çıkınca uçmuş.
burada da aynısı olur mu?

Malum kişi dudu mu hocam hehehe
-

Originally Posted by
finans_mt
@111222333
malum kişi poltk'dan çıkınca uçmuş.
burada da aynısı olur mu?

Dudu abinin hektaş ta kaldığını düşünüyor musunuz? Yani hisse babasının şirketi değil bence. belki hisse değişimini çok fazla yapmıyordur, belki hala hektaşta duruyordur kaya gibi bilmiyorum. kararlarına saygı duyarım.
doğrusu ben büyük oranda ağırlık azalttığını hissi olarak düşünüyorum. sadece tahminen söylüyorum. üstelik bunu aylar aylar önce yaz gelmeden daha yaptığını tahmin ediyorum. ancak tamamen kendi kararıdır tabi ki. ben saygı duyuyorum. yeminle sadece tahmin.
kimse birisine bakıp alıp satmamalı bence.
birisi alıyor diye almak ya da satmak.
birisi alınca gidecek yahut birisi satınca o hissenin çıkışa geçmesi vs. bunlar hep şans konuları. işte şu aldı hisse coştu şu satınca hisse uçuverdi gibi....
ben çok değer vermiyorum bunlara.
umarım en yakın zamanda bir ayda 1 dolara gelir.
-
Sn Acemi geyik amaciyla paylastim.
Malum kisi tamamen satip gittigini yazdi zaten.
-

Originally Posted by
finans_mt
örnek verilen froto veya tuprs gibi şirketler hiç böyle bir dönem yaşamadı. her ikisine de ortağım buradaki bir rezillik ancak operasyon yiyen patron şirketlerinde oluyor.
Oluyor size bir örnek vermek istedim açıp bakın 2017 TTRAK 85tl——2019 yılı 25 tl ye düşmüş yavaş yavaş ;koskoca dev şirket.Bu kadar büyük konuşmayın ;))
-
Yükseldiğinde satmayı bilmek lazımmış Buda bir ders oldu.Ama bu kadar uçacak kaçacak lafları arasında etkilendik.saygılar.
-
Tarımsal girdi fiyatları %42 artmış geçen yıla göre
-

Originally Posted by
serdar2428efe
Yükseldiğinde satmayı bilmek lazımmış Buda bir ders oldu.Ama bu kadar uçacak kaçacak lafları arasında etkilendik.saygılar.
Bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz
15 TL’deykende yükselmişti
51 TL’deykende yükselmişti
200 TL olsaydı, adamlar 51 TL’de malı kaptırdı diyecektik.
-

Originally Posted by
111222333
Bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz
15 TL’deykende yükselmişti
51 TL’deykende yükselmişti
200 TL olsaydı, adamlar 51 TL’de malı kaptırdı diyecektik.
Buda dogru haklısın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri