Obez kedi gelmedi mi hala? Geldiði zaman bir eliniz arkanýzda olsun.
Darbeli matkap mesela, iyi lakap olur...
Twitter’da bakýyorum da hekts ve sasa’nýn düþüþüne sevinenler bolca var
Bize öyle bir geçirmiþler ki
Üstadlar bizi portföyüne eklemiyormuþ.
Alýcýda deðiller, Keyif alýyorlar.
Bu kiþiler çýkarkende izler, düþerkende izler.
Çýkarken korkudan alamaz, düþerkende korkudan alamaz.
Bizim 3 dolar olma ihtimalimiz var mý ? Var
7.5 TL olup, 0.75 TL temettü ihtimalimiz var mý ? Var
Ýzleyen deðil, UYUM SAÐLAYAN hayatta kalýr !
Güzel günlere
![]()
9.Aylýk bilançosundan dip notlar..
Ferbis Tarým Ticaret ve Sanayi A. Þ.' nin Halka Arz Süreci
Þirketimizin %100 baðlý ortaklýðý olan Ferbis Tarým Ticaret ve Sanayi A.Þ' nin Borsa Ýstanbul A.Þ.'de iþlem
görmesi amacýyla baþlatýlan çalýþmalarýn ilk aþamasý olan esas sözleþme deðiþikliði için gerçekleþtirilen Olaðanüstü Genel
Kurul toplantýsý 02.02.2023 tarihinde yapýlmýþ olup, tescil iþlemi yapýlarak Türkiye Ticaret Sicil Gazete'sinde yayýmlanmýþtýr.
Böylelikle FERBÝS’in yeni sermayesi 40.500.000,00 TL olarak tescil edilmiþtir.
Þirketimizin %100 baðlý ortaklýðý olan Ferbis Tarým Ticaret ve Sanayi A.Þ' nin Borsa Ýstanbul A.Þ.'de iþlem
görmesi amacýyla halka açýlma amaçlý esas sözleþme deðiþikliði baþvurusu 15.02.2023 tarihi itibarýyla Sermaye Piyasasý
Kurulu'na (SPK) yapýlmýþtýr.
HEKTAÞ TÝCARET T.A.Þ.
Ferbis Tarým Ticaret ve Sanayi A. Þ.' nin Halka Arz Süreci Hakkýnda
Þirketimizin %100 baðlý ortaklýðý olan Ferbis Tarým Ticaret ve Sanayi A.Þ' nin Borsa Ýstanbul A.Þ.'de iþlem görmesi amacýyla
halka açýlma amaçlý esas sözleþme deðiþikliði baþvurusu Sermaye Piyasasý Kurulu'u (SPK) ve Ticaret Bakanlýðý tarafýndan
onaylanmýþ olup, 02.11.2023 tarihli KAP açýklamasý ile paydaþlarýmýzýn bilgisine sunularak kamuoyuna duyurulmuþtur
Yeni Yatýrým
Hayvan saðlýðý alanýnda 2005 yýlýndan beri faaliyet gösteren þirketimiz, 2021 yýlýnda almýþ olduðu stratejik bir karar ile Arma
Ýlaç Sanayi ve Ticaret A.Þ.’yi satýn alarak bu pazarda yerini saðlamlaþtýrmýþ ve pazarda öncü firmalardan biri haline gelmiþtir.
Hayvan saðlýðý alanýnda yatýrýmlarýna devam eden þirketimiz, yatýrýmlarýna bir yenisini eklemek için Yönetim Kurulumuz
tarafýndan 27.04.2023 tarihinde;
- Ankara ilinde, Hektaþ Ticaret Türk A.Þ. altýnda veteriner ilaçlarý üretimi alanýnda ikinci bir üretim tesisi kurmaya,
- Fizibilite çalýþmalarý sonucunda toplam yatýrým tutarýnýn 48.000.000,00 USD (Kýrk sekiz Milyon Amerikan Dolarý) olarak
planlanýp bütçelenmesine,
- Kurulacak üretim tesisi GMP standartlarýna uygun olacak þekilde inþaa edilerek hali hazýrda üretimini gerçekleþtirdiði
ürünlerde kapasite artýþýna gidilmesine,
- Ticari mal alým satýmý ile ticareti gerçekleþtirilen ürün porföyünün kendi üretim tesislerinde üretilmesine,
- Halihazýrda bulunmayan ürün portföyünün geliþtirilmesine ve dolayýsýyla hem yurt içi hem de yurtdýþý pazarda etkinliðini
artýrarak farklý ürün gruplarýyla yeni pazar geliþiminin saðlanmasýna karar vermiþ olup, 27.04.2022 tarihli KAP açýklamasý ile
paydaþlarýmýzýn bilgisine sunularak kamuoyuna duyurulmuþtur.
Pet Mama Üretim Tesisi Kurulmasý Hakkýnda
Her geçen gün bünyesine yeni iþ kollarýný ekleyen HEKTAÞ'ýn hýzla büyüyen pet mama pazarýnda üretici olarak yerini alma
çalýþmalarýnda sona gelinmiþ olup, 40.336 m2 alan içinde kurulan "Pet Mama" üretim tesisinde deneme üretimleri yapýlmýþ
ve baþarýyla sonuçlanmýþtýr.
Seri üretime geçilmesi için gerekli tüm izinlerin alýnmasý iþlemi de sonuçlandýrýldýðý ve üretimin baþladýðý KAP açýklamasý ile
paydaþlarýmýzýn bilgisine sunularak kamuoyuna duyurulmuþtur.
Maddi Duran Varlýk Alýmý
Veteriner ilaçlarý üretimi alanýnda ikinci bir üretim tesisinin kurulmasýna yönelik Yönetim Kurulumuz tarafýndan alýnan karar
ile;
Ankara Ýli Sincan Ýlçesi, Temelli Maliköy Mahallesi, 463 Ada 4 Parsel ve 463 Ada 5 Parsel adresinde kain arsa ve fabrika
binasýnýn satýn alýnmasý amacýyla yaptýrýlan gayrimenkul deðerlemesi sonucunda tespit edilen deðer 147.550.000,00 TL olup;
yapýlan görüþmeler sonucunda ilgili taþýnmazýn 141.875.000,00 TL'ye satýn alýnmasý hususunda Genel Müdürlüðe yetki
verilmesine karar verilmiþ olup, 18.05.2022 tarihli KAP açýklamasý ile paydaþlarýmýzýn bilgisine sunularak kamuoyuna
duyurulmuþtur
Hektas Asia LLC Sermaye Artýrýmý Hakkýnda
24.11.2022 tarihinde Özbekistan /Taþkent'te kurulan "HEKTAS ASIA LLC"'nin fabrika inþaatý nedeniyle sermaye ihtiyacý
dikkate alýnarak,
HEKTAÞ'ýn 30.11.2022 tarihinde tescil edilen bedelli sermaye artýrýmý sonucunda elde ettiði fondan kullanýlmak üzere, Þirket
sermayesinin 400.000.000 (668.000 TL) SOM'dan 115.860.000.000 (193.486,200 TL) SOM'a yükseltilmesine karar verilmiþ
ve KAP açýklamasý ile kamuoyuna duyurulmuþtur.
Pet mama firmasini komple satti hocam🤦sincandaki istenden haber yok
Bu gidisle febrisi arz deglde satalim derlrse hic sasirmayacam
Her donemde bseyler satarak gotu kurtarmaya calsiyor 4. Cyrekte arma petmama fabrikasinin satilmasi ile zarar gelmesinden kurtardi
Simdi 1 cyrekte neyi satacaz aceba
Fk tekrar 300 ustune atarsa harbiden 5 7 tl oluruz gibi suan bekleme moduna aldilar galiba 15 tl altina inmeyiz bilanco gelene kadar insllh
Ama 1. Cyrek ne cikacak belirsiz paso mudurun degismeside bka dustuk kurturamiyoZ diyolar resmen
Kisaca battik en az 3 5 yil cop oluruz galiba
Ýnsllh tersi olur da hizli toplariz temenni ile bekliyoz
Eski gmy Selami muhtemelen sirketin durumunu gorup kurtamayacagini anladi ve kacti.
Onceki yonetimin yolsuzluklarinin ve kotu islerinin sorumlusu olmak istemedi, kendince mantikli olani yapti.
Bistle nasil negatif ayristigini izleyin, bugunku olumlu havada aksam negatif kaparsa sasirmayacagim.
Begenmediginiz tarkm vs bile nereye geldi, hektsin donemi gecti burada kalan para ve zaman kaybeder.
Yer Ýmleri