TADI DAMAÐINDA KALMIÞ HALEN MÝYAVLAYIP DURUYOR
https://www.youtube.com/watch?v=qTDkCo06FJU
UV yatýrýmcý açýsýndan sorun düzeltme yapmasý deðildi.
Þirketin kendisinin bozulmasý asýl problem.
Þu an þirket borçlarýný ödüyor, cirosunu artýrýyor, makul de olsa faaliyet karlarýný yapýyor olsa ben fiyata bakmazdým. fakat iþler o açýdan fiyattan daha kötü. ya da en azýndan yönetim bir þeyleri düzeltebileceðini gösterip iletiþim kursa bile farkederdi.
hektsta bu noktadan sonra elinde olanlar için her yukarý gidiþ satýþ fýrsatýdýr.
Bilançosunda iyi kar gelse, önceki yýllara göre artýþ gösterse yüksek fiyat yine bir yere kadar tolere edilirdi aslýnda. En azýndan yiyor ama çalýþýyor derdik.
Dudu abi bizi ne kurtarýr þirket anlamýnda
Þirket kurtarýrsa hisse fiyatý da zaten arkadan takip eder sanýrým
Nasýl bir giriþim ; hamle ; beklenti ; yatýrým ....
Bizi bu durumdan çýkarmaya katalizör olur?
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
UYARI
arkadaþlar daha önce sizlere kaç defa yazdým ,tatlý muhabettlerle yönlendiriliyorsunuz yanacaksýnýz diye ve öyle oldu bir çoðu yandýðýný geçen günkü yazýlarýnda belirtti,þimdi tekrar hatýrlatýyorum yalama ve yalatma turizim faaliyete baþladý dikkat edin gene soydurulacaksýnýz ,
þimdi þu soruyu sorun neden hisseden çýktýðýn halde gene yazmaya baþladýn ,bunu gerçekten sorun bakalým ne diyecek ,gönül baðý falan derse kanmayýn ,yakýnda yazý adeti yüzsüzlükle beraber yüze çýkabilir DÝKKATTTTTT EDÝN BARÝ BU SEFER YANMAYIN
Yer Ýmleri