Yakýn zamanda bu baþlýða attýðý ilk mesaj ve altýnda sizin cevabýnýz. Baþka bir þey söylememe gerek yok sanýrým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...02#post6719802
50'ye giden yolda "Bu fiyat hareketleri saðlýklý deðil, sakin olun, dikkatli olun, yanlýþ yapýlýyor" gibi mesajlarý mý uyuþturdu insanlarý? Beklentiye girmek isteyen buraya atacaðý bir "S.a" mesajýna bile beklentiye girer. Önceki mesajýmda ilgili kýsýmlarý okuyabilirsiniz. Bu piyasada olan herkes akýllý olacak, kimsenin dediðiyle hareket etmeyecek, ölçüp biçip kendi karar verecek.
"Ego" ile ilgili kýsým için mesajýnýzdan bold hale getirdiðim kýsmý tekrar okumanýz yetecektir, bununla ilgili bir þey yazmayacaðým.
Dudu abinin "avukatlýðý"ný veya "yalakalýðý"ný yapmýyorum. Önceki mesajýmýn tek sebebi vefa borcu olarak tanýmlanabilir. Kendisinden doðrudan 1 kuruþ almýþlýðým yoktur, yüzyüze hiç görüþmedim. Fakat kendisinden öðrendiklerim sayesinde (kendi çapýmda) çokça para kazandýðým doðrudur. Bu cümle için özel olarak belirtiyorum: Þu ana kadar 1 sefer bile al-sat-tut dememiþtir þahsýma.
Ben sizin yaptýðýnýzý "kahpelik" olarak isimlendirmeyeceðim fakat ben de defalarca yapýlan bir yanlýþ gördüðüm için karþý duruþ sergiliyorum.
Onun demesiyle iþlem yapmayýn, iþin felsefesini öðrenmeye çalýþýn demekle de insanlarýn kendisine baðlanmasýný nasýl telkin ediyorum bilemedimCümlenizin "insanlar kendi araþtýrsýn-öðrensin, bir insana baðlý kalmasýn" kýsmý ise hep söylediðimiz þey zaten.
-------------
Dediðim gibi polemik iþlerini hiç hiç sevmem. Bu konu ile alakalý yeterince vakit harcadým. Daha fazla yazmak gibi bir niyetim yok.
Söylediðim gibi, umarým karþýlýklý atýþmalar sona erer. Umarým uygunsuz içerik daha fazla görmeyiz bu forumda.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Saygýlar
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu alanda herhangi bir grupta deðilim. Baþka bir alanda kýskançlar grubunda olabilirim ama asla takipçiler grubunda olmazdým. popüler kiþilerden hoþlanmýyorum çünkü bilgiyi kirletiyorlar. mesela bir iktisat profesörünün bu forumlardaki gevezelerden birinden iktisat dersi aldýðýna yakýndan þahit oldum. ne yapacaksýnýz :D
herkesin anlayacaðý dilden yazayým
koyun sürüsü çobanýn peþinden gittiði için doðru iþmi yapmýþ olacak ,çoban bunlarý eninde sonunda ya saðacak yada saðdýracak,koyunlarýn çok olup meleþmesi çobanýn saðma ve saðdýrma iþinden vaz geçirmez ,çobanýda profösör yapmaz ,çoban güneþin altýnda yanýyorsa çýkarý içindir ,koyunlarý çok sevdiðinden deðil,
ilk okul çocuklarý bile anlar çoban boþuna kaval çalmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yahu bir çobana sorun neden kaval çalýp duruyorsun ,bir sorunnnnnnnnnnnnnn
Son düzenleme : HORASANLI; 26-02-2024 saat: 15:45.
Sevgili ve sayýn Horasanlý… Yazýlarýnýzýn yatýrým ve hisselerle ilgili kýsýmlarýný okurum ve beðendiðim kýsýmlarý da olmuþtur. Yatýrýmcý kimliðiniz kýymetli benim için. Ama abartmýyor musunuz… Bence baya abarttýnýz. Býrakýn inanan inansýn, kimse size toplumsal ya da forumsal bir görev yüklemedi. Memleketin sizden böyle bir beklentisi yok. Kendinizi de forumu da germeyin. Býrakýn hissesi olan da olmayan da yazsýn. Azýcýk relaxnefes alýn spor yapýn yürüyüþe çýkýn, lakerda, balýk, raký üçlemesini deneyin. Siz de lazýmsýnýz bize ama kavga için deðil. Syg.
Yer Ýmleri