Diðer taraftan da vergi dairesine 3 aylýk 1 milyar zarar var demiþler
Ama zaten bir kaç bilanço dönemi böyle zararlar geleceði beklenti dahilinde sanýrým
Diðer taraftan da vergi dairesine 3 aylýk 1 milyar zarar var demiþler
Ama zaten bir kaç bilanço dönemi böyle zararlar geleceði beklenti dahilinde sanýrým
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Horosumun tüyü kara, sesi gider Üsküdar'a, ben ararým yana yana
Gah gah bili bili, gah gah
Gunaydin
http://share.matriksdata.com/shareMa...05230938483320
7-8 haftadir yataydayiz..
Bu olumlu ama sari 200 EMA altindayiz..
Hafta kapanisinda bakmamiz daha dogru olur.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yilin ikinci yarisinda degerlendimemiz daha dogru olur..
3 ay daha yatayda bekleyebiilirse, yonetim borc sorununun cozumu anlaminda adimlar atarsa daha iyimser oluruz..
Su anda hic bir sey yapmiyorlar..
SASA tahsisli sermaye aritisi yapiyor mesela, bunlar ne yapiyorlar???
Son düzenleme : Dudu; 23-05-2024 saat: 10:13.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Buharý tütüyeaah
Gübrelemeye devam.
Ytd
Vayy be, dalga geçiliyor ama þaka maka Oyak gibi bir kurumun ülkenin göz bebeði bir þirketinde yapýlanlara bakýnca insan çok üzülüyor. Bu kadar borçlanma, bir sürü alanda satýn almalar, liyakatsýz çalýþanlarýn iþbilmezliðinden miydi yoksa bile isteye þirket bu duruma sokulup þahsi çýkarlar saðlanýp servet mi elde edildi merak konusu. Her iki durum da kötü.
Þirketten, Oyak'tan bir açýklama gelmediði gibi ülkede son kalan 2-3 nispeten korkusuz gazeteci de olaya hiç dikkat çekmiyor. Tuncay Turþucu da üstü kapalý þekilde önden yüklemeli, arkadan ittirmeli falan filan deyip yorum yapmayý býrakmýþtý.
Hadi bizim kurumlarý geçelim de yabancý kurumlar da hiç rapor yayýnlamadýlar þirketin bu bataða saplanmasýyla ilgili. Ýlginç.
Sn. Oralet bence kötü gidiþattan 2022'nin sonuna kadar OYAK Gn. Md.'nün ve Y.K.'nun haberleri yoktu, hatta kendlerine þirketin gidiþinin çok baþarýlý olduðu söyleniyordu. Ancak benim anlamadýðým nokta Mali Ýþlerden sorumlu Gn. Md. Yrd.cýsý Hektaþ'ta 2019-2023 arasýnda Yönetim Kurulu Baþkan Vekili idi. Peki o bu kötü gidiþatý nasýl farketmedi?
Yer Ýmleri