Mantikli olmak lazim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kötüleyenler bir ****** olun gidin demiþte olabilir ;)).Yada mal ortada ne halt ederseniz edinde demiþ olabilir.
Ya satmýþsýnýz ne güzel bir ****** olun gidin gölge etme demiþtir olabilir.
Mesela yani kimse üstüne almasýn lütfen.Yatýrým tavsiyesi deðildir ayrýca ;)).sevinmeyi özlemiþiz bu arada.
[QUOTE=finans_mt;6847291]tek tek alýntýlamayacaðým.
1- bedelli sonrasý yabancý oraný artmamýþ tam tersi citi satýþa devam etmiþ, hatta oyak ta satýmýþ.
Sn. finans_mt, kendinize finansçý ünvanýný yakýþtýrmýþsýnýz ama finanstan anladýðýnýz konusunda þüpheye düþtüm.
Ben yabancý takasýný iþyatýrýmýn sayfasýndan aldým. T-2'ye göre düzeltilmiþ rakamlar olduðunu not olarak belirttim. Görüntü aþaðýda;
Siz finanstan anlasaydýnýz T-2'nin de ne olduðunu bilirdiniz.
Takaslarýn kesinleþmesi 2 iþgünü sonrasýnda olur. Ayný günün takasýna bakarsanýz yanýlýrsýnýz. Çünkü o aracý kurumlarýn virmanlarýný içermez. O yüzden kesinleþen rakamlar 2 gün sonra ortaya çýkar.
Resimde gördüðünüz 3 Temmuz rakamý aslýnda T-2'ye göre 1 Temmuz günü akþamýndaki takastýr. Yani bedelli sermaye artýrým haberi öncesi KAP düþmeden önceki rakamdýr.
Resimde gördüðünüz 4 Temmuz rakamý da Salý günü ( 2 Temmuz) akþamý rakamýdýr.
Buna göre KAP haberi sonrasý yabancý takasý artmamýþ mýdýr?
Diðer bir nokta da OYAK bile satmýþ diyorsunuz. Benim de iþlemlerim Oyak Yatýrýmda. Þimdi ben müþteri olarak satarsam OYAK Kurum olarak elindeki hisseyi satmýþ mý oluyor?
Zaten OYAK Kurum olarak elindeki hisseden (% 55,37) satýþ yaparsa KAP'a bildirmek zorunda. Böyle bir bildirim olmadýðýna göre OYAK Yatýrým müþteri hissesi satmýþ.
Bence siz rumuzunuzu deðiþtiriniz.
Son düzenleme : delimeli; 06-07-2024 saat: 19:39.
Slm haksýzlýk yapmayalým Oyak sattý derken aðustos ayýndaki 2 milyar tutarlý satýþý söylüyor sanýrým.Saygýlar
Finans mete abime yeni bir rumuz mu ariyoruz?![]()
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri