-
Herkesler acik yureklilikle ve samimi olarak boyle paylasimlar yapsa Hektasiler duygusal olarak rahatlayacaklar.
Iphone 14 Pro Max'i yazmayi da unutma.
Ev araba ve de cep telefonu da yenilemissin
-

Originally Posted by
Canmert
Benimkisi hırs,aç gözlülük ve acemilikti
Her şeye rağmen 2021 nisanda (sanırım 2,80 tl maliyete denk geliyor )alıp sizin de sayenizde o kadar bekleyerek ,sabrederek bir hayli fazla para kazandım şükürler olsun
Ereğli gibi hisselerde yaptığım zararı kat be kat çıkardı Hektaş +Sasa
Dudu abi bilmem hatırlıyor musun 2022 başlarında hektaş forumunda Sasa yı da sormuştum kalayım mı,temettü hisselerime mi ekleyeyim,stres yapıyor diye.Sen kalmamı tavsiye etmiştin.O sayede kazandım
Sağol abi Allah razı olsun.Allah sağlıklı ömürler versin sana.Bize çok faydan oldu
Tskler Canmert abim.
Allah saglik sihhat huzur ve sevdiklerinle birlikte agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.
Bu arada EREGL'in zamani da geliyor gibi hissediyorum.
Su anda %8 agirlik ile portfoyde bekliyor.
-
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
-

Originally Posted by
burak13
RIP
Is yapan adami da kaybettik.
-

Originally Posted by
Dudu
Tskler Canmert abim.
Allah saglik sihhat huzur ve sevdiklerinle birlikte agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.
Bu arada EREGL'in zamani da geliyor gibi hissediyorum.
Su anda %8 agirlik ile portfoyde bekliyor.
DUDU sende eregl var mıydı ? Bu arada hekts dan komple çıktın sanırım. Bu para ile yeniden mi borsaya yöneldin yoksa alternatif yatırım araçlarında beklemede misin ?
-

Originally Posted by
Mathias
DUDU sende eregl var mıydı ? Bu arada hekts dan komple çıktın sanırım. Bu para ile yeniden mi borsaya yöneldin yoksa alternatif yatırım araçlarında beklemede misin ?
Var bi suredir ama hedef fiyatima gelince tamamen cikacagim ve artik sadece KOC hisselerinde olacagim.
Ben hep borsadayim hic bir zaman cikmam.
Kargadan baska kus, borsadan baska yatirim araci tanimam.
-
Arşiv unutturmaz
Burada trakyali vardı, yaz tabana dedikçe adamı astınız özellikle dudu çok uğraştı şimdi haklıymış diyenler çok arşiv unutturmaz.
-
Daban daban gitmedi ki, aliciyi urkutup kacirmamak icin yavas yavas sindire sindire sindire dusurduler.
Hem nominal dustu, hem enflasyon ezdi sonucda 2.76 dolardan 1/9 a indik.
Bundan sonra da ne olursa olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri