Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben artýk 2030’u gözden çýkardým. Yani 5 sene süre verdim buna. Mutlaka gidecektir o vakite kadar. En azýndan Asya hikayemiz var. Aselsan 2017 tepe noktasýndan düþüþünü ancak 2022 baþlarýnda yükseliþine baþlamýþtý. Þimdi tepe noktasýndan 20 kat gitmiþ. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aselsan calisan kar ureten sirketti 2017 de ise ettigi kari haketmiyen bir fiyatlama oldu.. su anda bence de o fiyati haketmiyor ama lotlar toplu az para ile borsa yi bu sekilde endeks uzerinde agirligi olan kagitlar la tutuyorlar
Hektas in gorunen durumu ic acici degil malesef isik da gorinmuyor kisa vade ytd
Sent from my SM-G990E using Tapatalk
https://www.google.com/amp/s/www.myn...-finans-527654
Hayal kurmakla olmuyor. 2 senede uçurmuþ RR yi. 106 milyon sterlin bonus kazanmýþ. Helal olsun. Bunada lazým böyle bir CEO.
http://share.matriksdata.com/shareMa...12312119120857
Bir yili daha bitirdik..
Tarihe not dusme amaci ile burada dursun..
1 dolardan 0.07 dolara Kasim 2022 den Aralik 2025 e..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Mutlaka öyle. Iþýk kýsa vade de görünmüyor doðru. Ancak sektörde ki biri olarak Hektaþý bu kadar gömmek doðru deðil. Türkiye pazarýnda cirosal bazda halen sýralamada en önlerde. Sektör genel olarak çok sýkýntýlý, nice þirketler gitti.Evet 3 yýldýr çektiriyor yatýrýmcýsýna. Ama maalesef bir hayalin peþinden gittik tepede veremedik bütün mallarý.Oyak kadar olamadýk yani. Ama ben yine bu hayalin sönmediðini düþünenlerdenim.
Asya projesi çok büyük bir proje, tabi tutarsa. Yýllar önce Gübretaþ borsaya girebilmek için almýþtý Ýran’da ki fabrikasýný. Gerisini düþünün yani.
Borsada sýfýr FK lý þirketler 60 katý gitmiþ bir yýlda. Borsada maalesef çýkacak þirketi bir þekilde çýkartýyorlar ne olursa olsun.
Hayalimizin peþinden gitmeye devam ediyoruz. Yýllarda bekletse var bi hayalimiz. Sonuna kadar Hektaþ.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri