Beyoðlu Belediyesi tarafýndan, Cihangir Mahallesi Muhtarlýðýna býrakýlan teblið.
![]()
Beyoðlu Belediyesi tarafýndan, Cihangir Mahallesi Muhtarlýðýna býrakýlan teblið.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Tekrar soruyorum ...
Batýk birinden niye para dilenmeye gidiyorlar??
Ben de , biz iyiyiz demedim! Konu ile alakasý yok üstelik.
Belki anlarsýn ; bi de þöyle sorayým
Borçlu , batýk birine para istemeye niye gider?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Demek ki ondan daha kötü durumdasýn. Kötünün iyisi var, Kötünün kötüsü var. Ama kötü kötüdür. Kötülerden arasýndan bir seçim yapacaðýma, Ýyilerden birisini seçerim.
Malda kal hayatta kal. Altýn Arsa Ev Dükkan Hisse Gümüþ. Mal olsun dokunable olsun, ne olursa olsun. Yeter ki somut sýnýrlý bir varlýk olsun.
Ýngiltere ticari gayrýmenkuller çöküyor. Bakalým ne olacak?
UK quarterly investment transaction volumes
https://www.telegraph.co.uk/business...ic-stagnation/
Baþka gidicek bir yer olmamasýndan olabilir mi ?
Hocam malda kal diyon
Sonra , ticari gm ler çöküyo diyon
Yer Ýmleri