Pazartesi gunu adam kaldigi yerden devam edip yeni dip arayisina girer mi? Namussuz seans kapandi hala satiyordubide 7500 u gordurur sirat koprusune dizer gibi
Pazartesi gunu adam kaldigi yerden devam edip yeni dip arayisina girer mi? Namussuz seans kapandi hala satiyordubide 7500 u gordurur sirat koprusune dizer gibi
Biliyorum seni de ziyaret ettiler. Culpable da iyidir amele ve makarnacý da olsa [emoji3] Önceden forum buluþmalarý olurdu, çok güzel gelirdi bana o zaman yeni üye idim ben. Keþke yine olsa o buradan bazen , bazý üyeler arasýnda laf dalaþý oluyor ya yüz yüze ne ederlerdi acep. [emoji3]
Bakmak ve görmek!?
gozlerini kapat parmagini herhangi bir yere koy ve yaz
https://prnt.sc/3qGqRj32aJkc
...
þirketi/fabrikayý..2023 maliyetleriyle, arsasý,binasý,makinasý,ekipmaný,araçlarý ile kurmaya kalkasan 150.- milyon USD olduðu söyleniyor..
Þirketin borsa deðeri 2.5 milyar USD'a ulaþmýþ...Borsamýzda!
Alan Greespan'ýn icat ettiði bir deyim var,yerinde kullanmýþ..
Akýl Dýþý Coþku...
Baþkan þöyle demiþ..
Akýl Dýþý coþkunun ne zaman varlýk fiyatlarýný haksýz yere arttýrdýðýný ve böylece geçtiðimiz on yýl içinde
Japonya'da olduðu gibi beklenmedik ve uzun süreli daralmalara yol açtýðýný nasýl bilebiliriz?
Bunu söylediðinin ertesinde
Hong-kong %3, Londra,Frankfurt %4 düþmüþ..DJ,açýlýþ %-2 ile yapmýþ..
FED baþkanlarýnýn hisse senedi piyasý ile ilgili görüþ belirtmelerine iliþkin soruya da,SHILLER;
Bence FED yönetiminin piyasa ile ilgili görüþ belirtmesinde ahlaki zorunluluk vardýr..
Etkin piyasalara inananlar bu görüþleri dikkate almamamýz gerektiðini söyleyeceklerdir.
Ben buna katýlmýyorum. Bu konularda piyasanýn zeki olduðunu düþünmüyorum...
Yer Ýmleri