Deniz in Döviz repo fonu DAS bugün eksi getirmiþ. Yanlýþ mý hesapladýlar acaba? Bu fon her gün azar azar getiriyor normalde.
Deniz in Döviz repo fonu DAS bugün eksi getirmiþ. Yanlýþ mý hesapladýlar acaba? Bu fon her gün azar azar getiriyor normalde.
Tefas mý saçmalýyor portföy yönetim þirketleri mi anlamadým ama QNB'nin deðiþken fonu da bugün uçuk rakamlardaydý þimdi düzelmiþ, 25000000000 gibi bir þeyler gözüküyordu.
iþ bankasý, akbank, devlet bankalarý gibi köklü kurumsal yapýlardan uzaklaþtýkça türlü saçmalýklarla karþýlaþma riski artýyor gibi. fonmu yönetiyorlar sirkmi belli deðil. bi müþteriyi sallamama ruh hali içindeler. insan rakamý nasýl yalnýþ girer. hadi girdin farkettiðin an düzeltmen gerekirken gün boyu nasýl umrunda olmaz. spk uyuyor söylemi acemi borsacý lugatý deðil ülke yönetimi böyle olunca bunlara þaþýrmýyorum.
Ben bugün deniz portföyü defalarca arasam da denizbank tarafý dýþýnda muhattap bulamadým, onlarýn da keza konudan haberi yok. Sonrasýnda deniz portföye DZM fiyatýnýn neden günlerdir deðiþmediðini sordum. Cevabý direkt olarak paylaþýyorum.
Merhaba,
25 ve 26 Aralýk günleri noel tatili sebebiyle bu günlerde bazý yurtdýþý piyasalar kapalýdýr. Bu yurtdýþý piyasalarda fiyatlanan menkul kýymetler içeren fonlarýmýz izahnamelerinde belirtildiði üzere ilgili gün kapanýþlarýna ait fiyat açýklamamaktadýrlar.
Bilgilerinize sunarýz.
Saygýlarýmýzla…
Deniz Portföy Yönetimi A.Þ.
Yer Ýmleri