Fona bir şey diyemem ama BV piyasadaki en iyi kadrolardan birisine sahip görünüyor. Ekip güven veriyor.
https://www.bogaziciventures.com/hakkimizda/
Fona bir şey diyemem ama BV piyasadaki en iyi kadrolardan birisine sahip görünüyor. Ekip güven veriyor.
https://www.bogaziciventures.com/hakkimizda/
Sn. mertazor uyardığınız için teşekkürler. Şu an dediğiniz gibi standart hisse yoğun fon gibi yönetiliyor.
Belki bist100'ün eksi yazdığı/ya da yazacağını tahmin ettikleri bir günde viopta short açıyorlar.
Bist100 endeksinin eksi kapadığı günün ertesi günü fonun açıkladığı fiyatları takip etmek lazım.
HDA'nın -2,97 yaptığı gün BHI kaynadı tabi araya.
O gün BHI da -2 ye yakın gitti.
İyi yönetilir, iyi kadrodur ben bilmem.
Ben doğal olarak şuna bakıyorum
Adı ne : Arbitraj fonu
Kazancı ne : 1 ayda %11,74 (edit : Bist 100 aynı dönem kazanç %15)
Long pozisyon : çok
Short pozisyon : yok
Tek farkı şu, yetkililer TEFAS'a adam gibi yazmış, benim fonumun risk oranı 7'dir diye.
Sadece adına güvenip arbitraj sanmayın diye uyarıyorum.
ben sağlamlaık açısından dedim. eski borusan CEO su kurmuş. çok sağlam dedim BV.
ama BHI konusunda haklısınız. Arbitraj gibi değil. Hisse fonu gibi. O açıdan %100 doğru yorumunuz.
Ancak BV de asla muhatapsızlık veya kolpa olmaz. Ağah Uğur çok sağlam adamdır. Borusanı nerden nereye getirdi.
BV yi de gözüm tuttu o açıdan. İyi fonlarını görürsem dalarım BV fonlarına. Gözüm arkada kalmaz.
Bu aralar haftasonu boş kalmasın diye banka ppf si alırken çok geçe kalmamak lazım.
2 haftadır cumaları akbank'ta ale avt stok yok uyarısı alıyorum.
kırmızı bankayı sevemedim bir türlü. müşterisinden sürekli para tırtıklama gayretleri. banka değiştirmeyi değerlendirin bence.
ziraat te 17 ye kadar ppf alabiliyorsun.
fiba da saat 17 ye kadar PPF alabiliyorsun. Fiba da unutursan en kötü kiraz oluyor.
Teb de 16 da kapanıyor ama en kötü marifetli yapıyorsun.
Akbankta ALE kodlu para piyasası fonunu saat 15:00 a kadar garantili bir şekilde alabiliyorsunuz. O saatten sonra stok yok uyarısı vermeye başlayabiliyor ve saat 17:00 a kadar olan zaman diliminde ara ara denemeler yaparak yine de alabiliyorsunuz.. tabi milyon TL lı rakamlar sözkonusu ise hepsine alamayabilirsiniz.Geç saatlerde alabilmenizin koşulu ise herhangi bir Akbank müşterisinin şubeden yada mobil bankacılıktan fon satışı yapması. Eğer bunu yakalayabilirseniz ne kadar sattı ise o kadar alınabiliyor..
Ancak erken saatte(15:00 ve öncesi) alım denemelerinde hiçbir sorun olmuyor.
Yer İmleri