Döviz cinsinden alınan Zp6 ve zp9 eksi getirmeye mi başladı ara ara bana mı öyle geliyor?
Döviz cinsinden alınan Zp6 ve zp9 eksi getirmeye mi başladı ara ara bana mı öyle geliyor?
Zp6 ve zp9 döviz cinsi yüzde 5-8 civarı arttığı sürece sorun yok demektir. Değişime döviz olarak bakmak lazım.
Bende Dzm yi anlamadım dolar bazlı 3 veya 4 gündür eksi veriyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zp6 ve Zp9 bütün fon parası %100 tamamen Golden Global Bank ta katılım hesabı olarak açıyor. Ne olduğu hakkında hiç bir bilgim yok. Bu bankayı hiç tanımıyorum. Bilen varsa yorumlasın lütfen.
https://www.goldenglobalbank.com.tr/
Değişken fonlar hala 1 aydır hisse senedi tutuyor. Ben bile görebiliyordum akıbeti bunlar nasıl göremiyor? Neymiş değişken fonmus
Burada ipb kumar oynuyor deniyordu gunluk volatilesi sadece bir gun +6% yapti diye zarci olmustu. Bugun 0.5%+. Bu hafta oldukca guzel gosterdi nrc ve ipb degisken olduklarini. Son 1 ay getirisi hala 8%. Muhtemelen bugun de -0.6yi gecmezler pazartesi goruruz. Zdz iyi gidisatini bu hafta longda kalip endeks ustu dususle endeksten bile kotu ayristi ancak bu zar atti anlamina degil terste kaldi anlamina gelir. Tcd ve diger degiskenleri takip etmedim..
Yer İmleri