Gelir gider olarak düþünülürse. Düzenli gelirim tl ve dolar. Dolar yurtdýþý tatil ve olur da ülke deðiþtirirsem ya da farklý yatýrýmým olursa düþüncesiyle sepetimde. Birikim ve yatýrýmým tl, dolar ve altýn. Sizin bakýþ açýnýza göre býrakýn sadece enflasyonu, tl faizinin yükselmesiyle bakarsak þubat - mart baþýndan beri hisse yoðun fonlarýn çoðu, deðiþken fonlarýn hepsi, hatta sepet fonlarý da müthiþ zararda. Hele altýn sabit kalmýþ olucak neredeyse, aylatýn faiz maliyetini hesaplayýnca.... Ev ve arsa fiyatlarýnýn artýþý, araba fiyatlarý, çopu malýn fiyatý þu an faizin altýnda kalýyor. Peki ya rüzgar terse dönerse, gece üstümüzdeki battaniye açýlýr de bir tarafýmýz tutarsa nolucak? Ben 40ý geçtim artýk tamamen tl gibi ihtimalim olmayacak, en azýndan kafam netleþene kadar. Dolarýn son bir aydaki düþüþü yüzde kaç olmuþ, bakmak lazým, son 3 ayda ne kadar düþmüþ, son 6 ayda ne kadar düþmüþ... Tabi herkesin aklý kendine yetecek kadar, benimki de biraz kýt o yüzden kendi kendime takýlýyorum ben yatýrým olarak. Herkesin kafasý nasýl rahatsa öyle yapýcak yatýrýmýný. Ha nolur 4 martý baz alýyorum bazý hisse yoðunlar için, kafama eserse parça parça bir süreliðine onlara giriþ yapabilirim... Malum yeni alýnacak para piyasasý fonlarýnda artýk stopaj var

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri