Originally Posted by
istanbullu1963
yüklü miktarda THY var elimde... bunlarý günlük ya da haftalýk kiralayabilidim ve aracý kurum umarým bu konuda destek saðlar bilemiyorum... yani rakam vermemiþsiniz, yaptýðýnýz iþlemi hatýrlamýyor olmalýsýnýz. örneðin 3 milyonluk hisse için öyle 500 lira, 1000 lira gelecekse düþünmeye bile deðmez... ben rakamý merak ediyorum... ortalama ne gibi bir kazanç saðlanýyor onu öðrenmeye çalýþýyorum. deðer mi deðmez mi gibi...
Bu konuda þuan kimse bir oran veremez, verse bile sallamýþ olur, piyasada çok olan hisselerde öyle diþe dokunur faiz oranlarý olmaz, eskiden küçük hisselerde de açýða satýþ varken oralarda bazen açýkcý sýkýþtýrdýklarýnda yüksek faiz oranlarý oluyordu, iþin özü bu þekilde elinizdeki hisseyi kiraya verip çok para kazanmak biraz hayal olur, ayrýca bazý aracý kurumlar bu faizlerden çok ciddi masraf kesiyorlar, þöyleki ettiðiniz karýn %10-20 hatta 40 ýný bile masraf deyip kesebilir, yani bu þekilde kiraya verecek olursanýz ne kadar masraf alýyorsunuz diye sorsanýz sizin için iyi olur...
Þuanki faiz oranlarýndaki seviye düþünüldüðünde ödünç piyasasý faiz oranlarý nasýl olur merak konusu...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri