herkeşin yoğurt yeyişi kendine... şahsım nhy , nrc gibi gerektiğinde şort donunu da giyebilen fonlar varken, apj gibi hisse yoğun fonlardan aranjman sepeti oluşturan bir fon sepeti fonu varken gidip de başka hisse yöğün fonlara kertiği margarinlemeyi düşünmem... haaaa APJ olmasa idi, hisse senedi yoğun fonlara yatırım için sadece nrc veya nhy yi asla düşünmezdim... yanına iki en fazla 3 hisse yöğün fon eklerdim. yani nrc+apj= hisse senedi yoğun fonlara yatırım. (nrc) +apj-apj olsa idi o zaman nrc+ x hisse yoğun+ y hisse yoğun şeklinde olurdu tercihim... gogogökhan havza fönündan ayrılmasaydı tercihim : nrc+hvz olurdu üçüncüye gerek duymazdım , apj de almazdım....... nrc+nhy ise tercih etmezdim. eğer borsa çok iskontolu olursa o zaman nrc yerine nhy tercih ederdim. yani asla nhy + nrc taşımam...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri