-

Originally Posted by
practer
Yılllık net 6,32 getiri yapar. Bence EUR için fena değil.
Tabi hiç yoktan iyi yine, bundan sonra aynı şekilde devam eder mi bilmiyoruz, zaten euro için daha uygun bir alternatif görünmüyor.
-

Originally Posted by
ersunan
Tabi hiç yoktan iyi yine, bundan sonra aynı şekilde devam eder mi bilmiyoruz, zaten euro için daha uygun bir alternatif görünmüyor.
Dövizde yılllık net 6,32 getiri oldukça iyi bir getiri. Eurobond veya yp dibs ler de bile net getiriler bu civarlarda.
Sizin beklentiniz nedir merak ettim doğrusu
-
doviz le alınan serbest fonlar ,cds imiz dustugu için bu getiriyi verdiler , mayıstan sonraki dusuş bunlara bu getiriyi verdirdi ,aksi de doviz bazında ciddi zarar yazıyorlar , deneyimle sabittir..
-

Originally Posted by
Ege35
Dövizde yılllık net 6,32 getiri oldukça iyi bir getiri. Eurobond veya yp dibs ler de bile net getiriler bu civarlarda.
Sizin beklentiniz nedir merak ettim doğrusu

Beklentim biraz daha yüksekti aylık %1 e yakın getirir herhalde diyordum ama fazla uçmuşum.
-

Originally Posted by
dell14
doviz le alınan serbest fonlar ,cds imiz dustugu için bu getiriyi verdiler , mayıstan sonraki dusuş bunlara bu getiriyi verdirdi ,aksi de doviz bazında ciddi zarar yazıyorlar , deneyimle sabittir..
Bu durumda az olsun garanti olsun diye bir getirileri yok bunların, ben o amaçla boşta durmasın diye almıştım, cds'ler yükseldiğinde zarara girme ihtimali varsa alınan riske değmez.
-

Originally Posted by
dell14
Cds imiz ile ilgisi olmayan sadece yabancı tahvil bulunduran serbest fonlar var mı acaba
-
-
Rpd -0,1
fub +0,31
mac +0,06
rık +0,04
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz