-
https://invst.ly/11ujdl
XU100 HAFTALIK..
ZAMANSALLIĞI BABALAR BELİRLER..AMA BANA GÖRE SEÇİME KADAR DEVAM EDER..
-
Bu kadar yazdım . Portföyümden de ipucu vereyim. 10 gün önce hisse fonları ve hisselerden çıkıldı sıfıra indirildi. Altın fonu, döviz ve mevduat ile devam. Akşam yastığa başımı rahat koyuyorum en azından ... (Portföy büyüklüğü 3M..)
-
En iyi değişken fonlar hangileri sizce?
-
Altın bilinçli olarak baskılanamaz. söyleyenler, hatalı analizlerinin savunmasını yapıyor
Şu an makro datalara göre, savaş olmasaydı, 1800 lerde olurdu
Çıkarma maliyeti 1300 usd civarında
Altın enflasyona karşı korunma aracıdır diyenler, altın hakkında hiç bir şey bilmiyor
Gümüş ise baskılanabilir, hacim olarak altının yanına yaklaşamaz, sahibi JPMorgan dir.
-

Originally Posted by
ıcarus88
en iyi değişken fonlar hangileri sizce?
ıpb rık rpd
-

Originally Posted by
Icarus88
Altın bilinçli olarak baskılanamaz. söyleyenler, hatalı analizlerinin savunmasını yapıyor

Şu an makro datalara göre, savaş olmasaydı, 1800 lerde olurdu
Çıkarma maliyeti 1300 usd civarında
Altın enflasyona karşı korunma aracıdır diyenler, altın hakkında hiç bir şey bilmiyor

Gümüş ise baskılanabilir, hacim olarak altının yanına yaklaşamaz, sahibi JPMorgan dir.
Sor bakalım baban annene mehir olarak baban neyin sözünü vermiş.
-

Originally Posted by
ayhanol1
Bence borsa savaş durumu kullanılarak yabancıya yeni pozisyon açmak için uygun seviyelere getiriliyor. Yani resmen bir '' DÜZELTME'' süreci yaşanacak. Ardından geleceklerse eğer bir yataya sarıp MAL TOPLAMA ve ondan sonra yukarı hareket yapabilir. Böyle bir hareketten sonra olumlu bir haber gelse dahi hiç bir şey olmamış gibi yukarı süremezler. Şahsi düşüncem beni bağlar...
Büyük ihtimalle benim tahminim de öyle, yabancı yukarıdan girmeyince bu bahaneyle iyice düşürdüler, yüksekten dolar bozdurup düşükten biste girmek isteyeceklerdir ama onlar için yeterince düştü mü acaba? bana göre düşmedi bu seviye yine yüksek, dolar da yeterince yükselmedi, bugünkü çıkışa bile inansam mı bilemedim, bir de faiz kararını bekleyelim bakalım sonrası ne olacak.
-

Originally Posted by
ersunan
Büyük ihtimalle benim tahminim de öyle, yabancı yukarıdan girmeyince bu bahaneyle iyice düşürdüler, yüksekten dolar bozdurup düşükten biste girmek isteyeceklerdir ama onlar için yeterince düştü mü acaba? bana göre düşmedi bu seviye yine yüksek, dolar da yeterince yükselmedi, bugünkü çıkışa bile inansam mı bilemedim, bir de faiz kararını bekleyelim bakalım sonrası ne olacak.
Bence KKM çıkışı beklenmeli.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri