Rpd +0,74
yay -1,33
rýk +0,1
Rpd +0,74
yay -1,33
rýk +0,1
Uyuþmadý bir türlü dem'e "ben"de ki meþrep
rpd son zamanlarda türev kullanmayý býraktý gibi.. içindeki hisselerin getirisi ve götürüsü neyse o, iþine gelirse..onu ben de yaparým portföyümün %30'uyla hisse alýrým doðal olarak zararým çok olmaz. ama kar da çok olmaz. deðiþken fon almaya ne gerek var.
bu arada her gece paylaþým için tekrar teþekkürler lemon.
Rpd akýllýlýk yapýyor bu zamanlarda türev kullanmak saatli bomba. Nrc nasýl çuvalladý gidin bir bakýn. O da popüler bir deðiþken fon. Piyasa tek bir kiþinin aðzýna baðlý ve þu anda savaþ var
Sayýn @lemon teþekkürler
Son düzenleme : Icarus88; 27-10-2023 saat: 01:22.
Savaþ zamaný sadece ve sadece fiziki Altýn zamanýdýr. Nokta.
https://www.bangkokpost.com/business...ce-hits-record
Amerikan ekonomisi çöküyor. Magnificent 7 hisselerini çýkar (MFAANGTN), gerisi çöp deðerine indi. Çünkü ekonomik aktivite yok.
DJT indeksi pandemi seviyesine geldi. Ne oldu herkes evlere mi kapandý zorunlu olarak? Yok hayýr. Ama alýþveriþ yok. Kredi kartý faizi %22 Amerikada. Para dönmüyorsa ne olur?
30 yýllýk Mortgage faizi %9.
Amerika keyfinden savaþ çýkarmýyor. Ekonomisi çöktüðü zamanlarda savaþ çýkarýyor. WW1, WW2, ve þimdi de Ukrayna ve Gazze savaþlarýný da hepsini Amerika çýkardý. Amerika ekonomisi batýnca savaþla herþeyi sýfýrlar. O yüzden mutlaka fiziki Altýn tutun saðýnýzda solunuzda. Bu manyaklar yine vahþi yamyam gibi herþeyi yapabilirler. Temkinli olun. Kesin olacak demiyorum, ama temkinli olmak iyidir.
![]()
Hisse den çýkan miktarla altýn fonu aldým, ppf de durmak parayý eritmeden baþka bir þey deðil ,ABD borsa lari kýsmý toparlarsa onlardanda çýkýp.likit e döneceðim
Sen bu mesajý yazarak yönlendirme yapmýyor musun? Sende altýn almayýn diyerek yönlendirme yapýyorsun.
Senin altýn almayýn demen yönlendirme deðil, benim altýn alýn demem mi yönlendirme?
Altýn pazarý 13 trilyon $ luk global. Benim burada yazdýðým mesaja altýn piyasasý etkilenir diyorsan, senin matematikle sorunun var demektir.
Sakin kafayla bir düþün. 13 Trilyon $ luk pazarý deðil ben, hissenetteki herkes deðil, tüm Türkiye sabah akþam altýn alsa bile etkilenmez. Çýkacaðý varsa çýkar, düþeceði varsa düþer.
Yer Ýmleri