-

Originally Posted by
friendly_1980
yaptığım hesaba göre saat tam 17.00 fiyatını baz alıyor orası kesinleşti. eğer bugün eksi yapmasa bile yarına +1 kar beklerim. bu akşamki fed kararı önemli onu görmeden satmayın.
0.29 Maliyet orayı gördüğüm anda si....AK portföyü...Basıp çıkacam...Bu şerefli aile çocukları paramızı hiç ediyorlar...
-

Originally Posted by
heval
0.29 Maliyet orayı gördüğüm anda si....AK portföyü...Basıp çıkacam...Bu şerefli aile çocukları paramızı hiç ediyorlar...
zirveden alır dipten satarım diyorsun: ) bu forumun ana özelliği odur zaten: ) dibi bilemezsin tabi nasdaq 11500'e gidebilir, bist 6000'e gidebilir ama (tepeden mallanmış biri için konuşuyorum) ikisi de artık zarar kesiyim denecek yeri çoktan geçti..yeni ve ciddi olaylar patlaması lazım stop olmak için artık bu zamana kadar zarar ettiysen. kar potansiyeli oluştu ikisinde de, satarsın güzel bir haber gelirse can yakarlar. ha ben burdan direk bist hisse almam ama değişken almak isteyene uygun rpd gibi. nasdaq almak isteyen içinse tam alım yeri.(stoplu)
Son düzenleme : friendly_1980; 01-11-2023 saat: 14:18.
-

Originally Posted by
mertazor
Aynen katılıyorum tabi. Günlük olarak fiyatlar anomali olup da fazla yaklaşıp kapanırsa o günler için fon mecburen zarar etmiş gibi görünebilir ama sonuçta vade sonlarında hep toparlar.
Bu arada doluluk konusunda HDK fonunu örnek aldım. Aynı temada bir kaç aylık bir fon. İçerideki rakam HDA'dan çok daha az. Getirisi de tertemiz.
HDA çok dolarsa ona geçeriz

Ben iki fonuda aldım 1 hafta önce.
HDA nın içerisindeki rakamın büyük olması yönetim ücretinden kaynaklı.
HDA yönetim ücreti yıllık %3,50 , HDK ücreti %5
Getiriler de günlük fark olabiliyor ancak totalde yakın getirileri.
-
Amerikadan ille de hisse almak isteyenler Google grafiğine bir baksın. 100$ e yaklaştıkça alım yapılabilir. Ben öyle planlıyorum kendi adıma.
Kalkan mala oturmayın. Apple Microsoft NVIDIA vb kağıtlar çok yüksek, onları düşünmem kendi adıma.
-

Originally Posted by
kastirsef
Amerikadan ille de hisse almak isteyenler Google grafiğine bir baksın. 100$ e yaklaştıkça alım yapılabilir. Ben öyle planlıyorum kendi adıma.
Kalkan mala oturmayın. Apple Microsoft NVIDIA vb kağıtlar çok yüksek, onları düşünmem kendi adıma.
valla hisse hisse bilmem, amatörlerin hisse işini kotarabileceğine de inanmam. burda daha çok fon ve dolayısıyla endeksler konuşuluyor ve eğer birisi abd tarihinin en yüksek enflasyonunda 2 sene önceki zirvenin bile %25 altında kalmış nasdaq için çok primli-şişkin falan diyorsa o kişi ya dipten alım için milleti kandırmaya çalışan bir milyarder kodamandır, ya da borsanın b'sinden anlamayan bir acemidir.
-

Originally Posted by
friendly_1980
valla hisse hisse bilmem, amatörlerin hisse işini kotarabileceğine de inanmam. burda daha çok fon ve dolayısıyla endeksler konuşuluyor ve eğer birisi abd tarihinin en yüksek enflasyonunda 2 sene önceki zirvenin bile %25 altında kalmış nasdaq için çok primli-şişkin falan diyorsa o kişi ya dipten alım için milleti kandırmaya çalışan bir milyarder kodamandır, ya da borsanın b'sinden anlamayan bir acemidir.
S&P500 için hangi fonu önerirsiniz?
Vergi işlerinden canım yandı. Bu Amerika tarafında en iyi fon nedir?
-

Originally Posted by
Icarus88
S&P500 için hangi fonu önerirsiniz?
Vergi işlerinden canım yandı. Bu Amerika tarafında en iyi fon nedir?
zaten ful sp500 olan bir tek AFA var.
-

Originally Posted by
friendly_1980
zaten ful sp500 olan bir tek AFA var.
AFA -1.44
S&P 500 +0.30 haftalık
Bu nasıl oluyor?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz