Ben 22$-24$ arasýndan kademeli sürekli Gümüþ TEFAS fonlarý alýp küfeyi dolduruyorum. Þimdi kýrýlmasa bile 3 ay 5 ay sonra eninde sonunda seneye yukarý kýrýlacak. Sebep Gümüþ üretim maliyetinin yükselmesi. Gümüþ 35$ görünce de seneye fonumu satacaðým. Stratejim bunun üzerine kurulu. Bir garantisi yok ama þansýmý deneyeceðim.
[/QUOTE]
Gümüþ 25
Altýn 2000
Petrol.85-90
Yukarý dirençler saðlam.hala , TL ile alýnanlarda döviz artýþý da fayda .sonuçta döviz alýnacaðýna bunlar alýnýp beklenebilir , aylýk %,3,30 civarý ppf getirisi garanti
Bu arada ALIBABA ve TENCENT yoðun içeren Tefas fonlarý var mý bildiðiniz? Onlarý gözüme kestirdim. Önümüzdeki ay istediðim noktalara gelirse bakacaðým. Oversold durumda olduðu için geri dönüþü iyi bir kar býrakabillir. Çinli þirketlere güven olmaz ama bunlarý yoðun içeren bir fon bulursam deðerlendireceðim.
Bildiðiniz varsa isimleri makbule geçer. Teþekkürler.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
3 ay önce frotoyu 920’den satýp, IIS almýþtým. %40 getirmiþ.
Yok piyasa düþmüþ yok altýn çýkacakmýþ. Fon yöneticisinin zaten görevi bu. En yüksel getiri potansiyeline sahip varlýklarý edinmek. Ederine gelenleri ise elinden çýkarmak.
Bu yüzden saçma tematik fonlarý alýp yatýrým dünyamý kýsýtlamak istemiyorum.
Fon yöneticisinden daha iyi bir vizyona ya da daha fazla zamana sahipsek zaten kendimiz yönetelim portföyümüzü.
Saygýlar.
bu arada ünlü jo'nun suç ve süha ile subye fonlarý kýlýk deðiþtirdi bilginiz ola... süha artýk rikis 2 deðil rikiþ 5 takýlýyor... altuð gitti, taji'den koptu semih geldi falan filan þantirifinton...
yani halen süha bu nasýl olsa rikis 2 diye tutan varsa pilgisi ossun...
sevda yüklü trenler boþ raylarda ilerler, mecidiyeköy metrobüste balýk istifi giderler
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri