-

Originally Posted by
Foncu
Abi nasıl yapmaz. 2 kere MTV ödemedik mı. Yasa geriye doğru işledi işte
Yapabilir ama ben bankadan müşteri temsilcisinden yazılı Altın Gümüş fonlarına %0 stopaj ömür boyu olacak diye yazı aldım. En kötü geriye dönük kanun çıkarsa, gider bankayı dava ederim, ondan alırım vergiyi. Eşeği saplam kazığa bağlayın. Altın Gümüş fonu alın ve müşteri temsilcinizden yazılı olarak banka antetli yazıyla bu fonlarda ömürboyu stopaj %0 sıfır garanti olacak yazısı isteyin.
-

Originally Posted by
kastirsef
Yapabilir ama ben bankadan müşteri temsilcisinden yazılı Altın Gümüş fonlarına %0 stopaj ömür boyu olacak diye yazı aldım. En kötü geriye dönük kanun çıkarsa, gider bankayı dava ederim, ondan alırım vergiyi. Eşeği saplam kazığa bağlayın. Altın Gümüş fonu alın ve müşteri temsilcinizden yazılı olarak banka antetli yazıyla bu fonlarda ömürboyu stopaj %0 sıfır garanti olacak yazısı isteyin.
Kanunu devlet çıkartıyor bankanın yapabileceği bir şey yok.
Ev sahiplerinin elinde tefe tüfe bazlı kira sözleşmesi var. Karşılıklı imzalı.
%25 yasa çıkıyor. Ev sahibi elinde belge olsa ne değişecek?
Benzer durum olursa ne iddia edebileceğiz?
-
Ben tahvillere geçeceğim size iyi kazançlar
-
Hocam stopajı da düşünce aynı hesaba gelmiş olmuyor mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
-

Originally Posted by
Foncu
Abi nasıl yapmaz. 2 kere MTV ödemedik mı. Yasa geriye doğru işledi işte
Ek ,ilave vergi her zaman koyulur ,yada yeni vergi , bu yatırım da vergi işi bununla kıyaslanamaz , ancak eurobond kupon ödemelerine direkt vergi koyabilir mesela ,geçmişe donukte olsa
-

Originally Posted by
dell14
Ek ,ilave vergi her zaman koyulur ,yada yeni vergi , bu yatırım da vergi işi bununla kıyaslanamaz , ancak eurobond kupon ödemelerine direkt vergi koyabilir mesela ,geçmişe donukte olsa
Fon satış sırasında stopaj ödüyoruz
-
RPD -0,22%
RIK +0,11%
rpd sınırları zorlamaya devam ediyor.
-

Originally Posted by
mertazor
RPD -0,22%
RIK +0,11%
rpd sınırları zorlamaya devam ediyor.
önceki sayfalarda hedef portföy de çok taktir toplamıştı. bu taktirleri iftahara çeviriyor nnf ile. -2,27. türkiye için iftar, nnf için iftahar vakti. gerçi elimde yok ama yapımda ve yayımda emeği geçen tüm nnf ekibine sonsuz teşekkürler, harikasınız çocuklar, önce reklâm, sonra başarı, daha ne olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri