aynen 25 ocaða 1 hafta kala balinalar ve yabancýlar pozisyon almaya baþlarsa 25 ocak kararýný bekleyenler 8 binden almak zorunda kalabilir. þu anda aslýnda bistte en karamsar olmasý gereken günlerden geçiyoruz. 6 binler gelecekse bugünlerde gelmeliydi ama olmadý, uzun vade alacaklar için en uygun fiyata mal bu gibi görünüyor malesef.
6 binde sattýðým malla ortada kalmýþ oldum böylece. hemen rpd'ye geçtim ama o da hisse yoðun fonlarýn dörtte birini getirdi ancak. bistin geri döneceðinden emindim þimdi yanýldýðýmý kabullenme zamaný. enflasyon ve dolara yenildim.
bundan çýkardýðým ders de artýk portföyün %50'sini yerli ve yabancý borsada asla satmadan sabit tutmak. kalan yarýsýný da borsalarda yeni dipler beklemek üzere ya rýk ya osd'ye park etmek daha karar vermedim.
Son düzenleme : friendly_1980; 06-01-2024 saat: 19:10.
Ben de baktým hiç eski performanslarý yok, diðerlerine göre çok geride kaldýlar mac ve gmr, nnf'in bir kýsmýný sattým, çok bilinen fonlardan uzak durmak gerekiyor aslýnda bir süre sonra saçmalýyorlar, endekste bir miktar daha çýkýþ olursa bunlarýn tamamýný satýp, düþüþ olduðunda yeni ve popüler olmayan hisse yoðunlara geçerim kesinlikle.
bir yýllýk perüyodda , röta rhs ak ak3 neo nhy hedef katýlým hkh glöbal ec2 istanbul ýýh iþ tý2 aþaðý yukarý ortalama getirilerini alsak , haydo dayý majit ve sitres portföy sete1 'in nerdeyse % 200 üstünde getirmiþ... yani aradaki fark müthiþ... % 30 küsür getiri nirdeeee % 90 nirdeee.....
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
aktivist yatýrýmcýlýk gulaða hoþ geliyor da ... sonuç ? aktivite istiyorsan burning man' a coachella'ya mardi gras'a olmadý venedik karnavalýna falan git dayuuu... hella sis farlarý eþliðinde selametle... gurumsal kültürün halen oturmadðý patrönün her poku ben bilirim dediði hulka açýk þirketlerde aktifistlik þinanay da yavrum þinanay
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
güvendiðim bir analist, 2025/2026 gibi, endeksin 750 dolarý görebileceðini yazdý. dolarý 40 lira alsak ( ki 2026'da 40 liranýn çok üstünde de olabilir) 30 bin endeks yapar ki þu anki deðerinin tam 4 katý oluyor. ne dersiniz dostlar, olamaz mý?
Yer Ýmleri