-
262 tiklayinca 261 yaziyor dikkat edin
261 den de 263e geciliyo tuhaf..

Originally Posted by
human01
açtım ben...........
-
Kendi banka ppf alip satabilirsiniz tum gun boyunca aninda ayni fiyat ile (sadece aksam 1630-1830 arasi filan islemler yapilamaz). Baska firmalarin ppf lerini ise sabah 0900 ile ogle 1300 arasi emir verip 1430da gelecek sekilde satin alirsiniz ama sat emrini de bu saatler arasinda verip gene 1430da islemin sonlanmasini beklemelisiniz.
Bu saatler disinda al yada sat denilir ise bir sonraki gune islem kalir
Saygilarimla

Originally Posted by
cem1473
Bir bilgiye ihtiyacım var, PPF ile ilgili. Bu fonlar gün içinde kendim bankamdan yine kendi bankamınPPF fonunu anında alıp satabiliyorum. Kendi bankamdan (HSBC) yatırım menüsünden TEFAS PPF fonlarından alış ve satış valörü 0 olan PPF fonunu alsam hemen işleme girip o gün almış ve o akşam kazanmaya başlıyor muyum? gün kaybı oluyor mu?
-
Rpd +0,05
rık -0,06
yay -0,53
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
Dolar yada Euro ile alınabilen ancak CDS değişiminden etkilenmeyen yatırım fonlarını görebileceğimiz bir yer var mı? TEFAS dan baktığımda bu şekilde bir sınıflandırma bulamadım. belki de yoktur.
-

Originally Posted by
ayhanol1
Akbank altın fonunda altının yükselişine rağmen bu akşam enteresan bir kayıp var. Ben bu altın fonlarını hiç anlamadım.
Bugun Altın fonları yaklaşık %3 artmış. oysa altında ciddi bir oynama olmadı dün.Böyle günlerde ertesi gün bu yükselişin en az yarının geri alıyor. Altın fonlarının hesaplanış formulünü bilen var mı acaba?
-

Originally Posted by
cennetyolu
Dolar yada Euro ile alınabilen ancak CDS değişiminden etkilenmeyen yatırım fonlarını görebileceğimiz bir yer var mı? TEFAS dan baktığımda bu şekilde bir sınıflandırma bulamadım. belki de yoktur.

ayrı bir kategori var mı bilmiyorum.
cdsten etkilenmemesi için kdl(dolar), as1(dolar), zp9(euro) fonlarını aldım. euro için kav fonuna da bakabilirsin.
kdl,kav,zp9 katılım hesabı taşıyor, as1 döviz mevduat + yabancı hisse senedi.
krs fonu var. %90 yabancı hisse senedi.
-
Tek tek portfoy yapilarini o da bir ay oncekini kontrol etmelisiniz....

Originally Posted by
cennetyolu

-
FSF bugun 29cu sirada kalmis
gunluk getiri 0,1075

Originally Posted by
tantrum
Para Piyasası Fonları / Dolar Analizleri
15 Ocak 2024 - 14 Aralık 2023 arası 32 günlük vadeli mevduat faiz eşleniği
PPF fonlarda en yüksek getiri (ilk üç fon)
FSF 49.73%
BGP 45.58%
RPP 45.47%
Dolar (TCMB saat 11:00 kurlarına göre)
USDTL 43.69%
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules