Originally Posted by
mertazor
Hemen gerilmeye ne gerek var?
Kaç gündür HDA þöyle "berbat" böyle "yine mi eksi" yazýyorsunuz; size grafikle, matematikle cevap veriyorum. O cevaplar hakkýnda yorum yapmýyorsunuz, ertesi sabah, hem de artý yaptýðý bir sabah yine "üzücü" vs yazýyorsunuz.
Eleþtirmiyorum, anlamaya çalýþýyorum. PPF üstü getiri hedefleyen ve bunu baþarmýþ bir fon hakkýnda yanlýþ bilgiler veriyorsunuz.
"Okumasýnýz" diye bir þey yok, burada yanlýþ bilgi verildiði zaman düzeltilmesi gerekli diye düþünüyorum.
Getiri sizi tatmin etmeyebilir. Ama bu fon arbitraj temasý olan ve bu temaya göre getiri ölçütü olan bir fon. Asla (atýyorum)ayda %8 getiremez size. Fonun temasýný anlamadýysanýz, yüksek beklentiniz varsa ve bu yüzden düþük geliyorsa, yorumlarýnýz maalesef yanýltýcý olmuþ oluyor diðer insanlar için.
Hocam haklýsýnýz. Zaten ben de en az enflasyon kadar kazanýrým hem de riski az diye girmiþtim. Enflasyonun çok gerisinde kaldý. Önce %5 üzerindeydi, enflasyonla eþitti getiri. Þimdi aylýkta çok düþtü. PPF olma yolunda ilerliyor. RPD %6,644819 getirmiþ aylýk. Maþallah paramýzýn deðerini korumuþ en azýndan. Onu istiyoruz zaten.
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Yer Ýmleri