-

Originally Posted by
mogola
Bhi sıkıntı çıkmaz inşallah hda satıp Bhi almıştım âš™ï¸âš™ï¸
Sn. mogola, şu an BHI fon endekle uyumlu hatta bazı günler daha bile yüksek getiri sağlıyor.
Ama HDA fon olayında gördüğümüz gibi bir fon az 1 senesini belki hatta 3 senesini doldurmadan, ve bu süre boyunca istikrarlı bir performans çizdiğine bakmadan bir fonu almak riskli.
HDA fon da süper gidiyordu. Grafiği de muhteşemdi ama bu hafta yaptıklarından sonra alınır mı diye sorarsanız bence alınmaz.
Belki 1 sene sonra tekrar oturulur düşünülebilir, grafigine bakılıp karar verilebir ama şimdi değil.
BHI fon da böyle bir fon . Henüz çok yeni. 19 Şubatta 1 ayını yeni anca doldurmuş olacak.
Şimdi iyi getirebilir ama sonrasını kimse bilemez.
Kendi adıma konuşuyorum, benim bu olaydan aldığım ders, grafiği ne kadar iyi olursa olsun, bir fon ez az 1 senesini doldurmadan o fonu almamak.
Belki çok iyi getirecek belki getirmeyecek ama kısa süreli zaman serisinden dolayı elde yetersiz veri olduğundan almak riskli.
Elbette karar size aittir.
-

Originally Posted by
tantrum
HDA fon da süper gidiyordu. Grafiği de muhteşemdi ama bu hafta yaptıklarından sonra alınır mı diye sorarsanız bence alınmaz.
Süper giden HDA fonunun 12.10.2023 ten 11 şubat 2024 e kadarki getirisi %21. Son kayıpları dahil etmemek için özellikle 11 şubatı aldım.
Aynı tarihlerde PPF fonlarında %14 getiri var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri