Tam 2 ayda %96 yapmýþ tte
birþey sorsam bugün fark ettim
fon ekranda 1.425644 yazýyordu, ben 100 adet al dedim
fon tuttu 1 gün sonra hesaba geçti yalnýz geçtiði gün fon %2+ mþ
þimdl bu fonu ben 1.425644 ekran fiyatýndan mý, yoksa %2+ (t+1) fiyatýndan mý almýþ oluyorum ?
t+2 sanýrým þöyle .. fon yine 1.425644 olsun ...
ekran fiyatýndan satýþý yapýyorum , para 2 gün sonra hesapta
borsaya benziyor ama borsada piyasa dediðinde gidip emri ekran fiyatýndan alýyoruz
umarým anlatabildim, zerre anlamýyorum bu fon olayýndan![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
her þekilde morartýcam seni merak etme. daha deðerlemenin 18.00 da yapýldýðýndan haberin yok kapasiten bu kadar yarýn aç da bak kaç getirmiþ. sen kendi derdine yan, ettiðin hakaretlerle ilgili yönetime þikayette bulundum hesabýnýn kapatýlmasý için hesabýný kapatmamýþlar, ben de mahkemeye gidicem ettiðin her hakaretin hesabýný vereceksin. ekran görüntüleri bende.
kimsenin paylaþtýðý grafiðin altýna malum bazý grafik paylaþanlar sahtekardýr dikkat edin yazamazsýn, kimse yazamaz. bunu yapan kötü niyetlidir, iyi niyetliyse de beyninde sebep-sonuç iliþkisi kuracak baðlar kopmuþ demektir, bu kadar antisosyal kiþilik bozukluðun varsa senin yerin forum deðil git maðarada yaþa. bu þekilde içinde bana gizlice nefret besleyen eðer þerefi ahlaký varsa beni engellesin.
Yer Ýmleri