-

Originally Posted by
bozdogan82
Tefasta ipb -8,25 gözüküyor. İnşallah düzeltirler

Bankada doğru gözüküyor, -%0,27 bugün. düzelir.
-
buradan biri bhi fonu için abritaj fonu değil demişti iyiki çıkmışım borsa çıkınca hisse senedi fonlari gibi yüksek kazandırmıyor düşerken hisse senedi gibi düşürüyor
Param yok kafam rahat

-
İş portföy fonlarının getirileri muadillerinden ayrışmış baya(TMG, ITP vs), hatalı fiyat olabilir tabi
-
Zp9 benzeri euro fonları 4-5 gündür ufak ufak eksi getiriyor (euro olarak alınan)
-

Originally Posted by
yuji
İş portföy fonlarının getirileri muadillerinden ayrışmış baya(TMG, ITP vs), hatalı fiyat olabilir tabi
Hata olduğunu sanmıyorum. Hadi birinde oldu diyelim. Diğerlerinde de mi oldu?
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Zp9 benzeri euro fonları 4-5 gündür ufak ufak eksi getiriyor (euro olarak alınan)
Diğer günlere bakarak diyorsanız doğrudur. Ben de yakın zamana kadar euro tutuyordum fakat sadece fon değil mevduat, eurobond ları da dolara göre çok düşük getiriyordu.Araştırabilirsiniz
-

Originally Posted by
mogola
buradan biri bhi fonu için abritaj fonu değil demişti iyiki çıkmışım borsa çıkınca hisse senedi fonlari gibi yüksek kazandırmıyor düşerken hisse senedi gibi düşürüyor
HDA, BHI arbitraj vs. alayı tezgah. Tövbe ettim ben arbitraj tezgahına.
-

Originally Posted by
cihangirkonya
diğer fonlara ppf alırken satarken bazen bakıyorum ama buna hiç dikkat etmedim, bakmaya gerek yok ufak ufak getiriyor nasıl olsa diyordum meğer götürüyormuş, euro olarak alacağımız başka alternatif de yok herhalde.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri