-

Originally Posted by
katırcı_bedri
Evet bir ara çok popülerdi almak isteyenler içerdekilerin fonlarını satmasını beklerdi..Yöneticileri doydu heralde..
Daha doymamış köşeyi dönememiş fon yöneticileri bulmak lazım..
2022 rallisinde çok güzel batırdılar, yılın ortasından itibaren short taşıyıp tcd olarak rallide geri kaldılar üstüne üstelik ocakta shortları kapattılar ve ocakta endeks çökmeye başladı şubat depremiyle iyice dibe çöktü endeks, tcd shortları o kadar saçma bir tarihte kapattı ki artık bu işi beceremeyeceklerine emin oldum ve 2023-2024te de beni yanıltmadılar tahmin short long durumlarında sürekli tersteler yoksa bu kadar getiride rakiplerinden geri kalmazlardı ki nnf mac gibi rakipleri viop da kullanmıyor.....
-

Originally Posted by
kastirsef
Nakit paranı orada tutma. EFT si FAST i bedava olan ve hesap işletim ücreti almayan, bir küçük bankacık bul.
Günlük nakit paranı orada tut, orada kendi PPF sinde dursun veya günlük faizde olan hesapta dursun, hangisi karlı ise, ödeme olunca oradan şutlarsın nakiti oraya buraya.
Büyüklerde tutma günlük nakit paranı. Yanarrrrsssın.
Mesela hangi bankacıklar olabilir bunlar.
Hesap işletim ücreti hiçbir banka alamıyor artık diye biliyorum ayrıca.
-

Originally Posted by
Ege35
Mesela hangi bankacıklar olabilir bunlar.
Hesap işletim ücreti hiçbir banka alamıyor artık diye biliyorum ayrıca.
Benden de bir tavsiye, bu bilgiye bile sahip olmayan birinin tavsiyesine güvenirken biraz dikkat et.
-

Originally Posted by
nikrece
İş bankasının (801) TI1 587,67 TL oldu. Bu kadar yüksek değer sıkıntı yaratıyor. 50 TL 1 fon bozdurmak gerekiyor.
Şöyle bir şey mümkün müdür? Fonun bölünüp ucuzlatılması .Bu güne kadar böyle bir şey olmuş mudur?
Yaşayan bile var ise; bir cevap yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
PPN BGP almak getiri bakımından daha avantajlı
-
Pardon kodlar karisti DPB de ole durum olcakmis
DAS gunluk dogrudur...

Originally Posted by
ottomand
Das zaten günlük girilip çıkılıyor neyi kastettiginizi anlayamadım
-
DPB de tefas a aciliyo, onu dusunup DAS a yazmisim pardon

Originally Posted by
Ege35
TEFAS'ta işlem görüyor. Valör ise 1 er gün, günlük girilip çıkılamıyor. Acaba ppf ler gibi valör sıfır mı olacak.
-
Bu on onbes kafa karistiriyo ama gerekirse bir deneme de ben yapip bakarim

Originally Posted by
ottomand
Ben das dzm pal ons hep dolarak olarak satış yaptığımda %10 dan fazla hiç kesinti yapılmadı.Izahnamelerınde de %10 yazıyor
-
Garanti GTL iyi 4 kurus devam
is banka fon yerine diger ppf leri kullanabilirsiniz
sadece anlik yerine bir kac saat beklemeyi goz onune alabilirseniz

Originally Posted by
nikrece
İş bankasının (801) TI1 587,67 TL oldu. Bu kadar yüksek değer sıkıntı yaratıyor. 50 TL 1 fon bozdurmak gerekiyor.
Şöyle bir şey mümkün müdür? Fonun bölünüp ucuzlatılması .Bu güne kadar böyle bir şey olmuş mudur?
Yaşayan bile var ise; bir cevap yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri