-
işbankası yabancı fonları artık almak zor oluyor. Geçen gün TMG almak istediğim direkt alamazsın dedi. Bugün 9 buçuk gibi bari TDG alayım dedim öğlen alış talimatımı kendiliğinden iptal etmişler. Millet dolara endeksli enstrümanlara dönmeye benden önce başlamış.
-

Originally Posted by
slamdunk393
işbankası yabancı fonları artık almak zor oluyor. Geçen gün TMG almak istediğim direkt alamazsın dedi. Bugün 9 buçuk gibi bari TDG alayım dedim öğlen alış talimatımı kendiliğinden iptal etmişler. Millet dolara endeksli enstrümanlara dönmeye benden önce başlamış.
%40 stopaja yakalanma korkusu da olabilir.
-

Originally Posted by
slamdunk393
Aynısı benim başıma geldi. Vakifbank üzerinden geçen hafta çarşamba, perşembe ve cuma günü sabahtan vermiş olduğum alım talimatları otomatik olarak iptal edildi.
-
Merhaba,
Yavaştan hisse fonlarına giriş yapmayı düşünüyorum. Öne çıkan, portföyünüzde yer alan memnun olduklarınızı söyleyebilir misiniz lütfen?
-

Originally Posted by
slamdunk393
Hiç böyle bir zorluk yaşamadım. Ama bundan sonra ne olur bilinmez.
-
Bitcoin 6 ayılık kazanç, dolar bazında % 151.
-

Originally Posted by
lunatic
Merhaba,
Yavaştan hisse fonlarına giriş yapmayı düşünüyorum. Öne çıkan, portföyünüzde yer alan memnun olduklarınızı söyleyebilir misiniz lütfen?
TTE mutlaka bulundurun derim.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri