-

Originally Posted by
canlı
Genelde direkt dolarla alınan DAS ve FBI fonlarını excel sayfasında her gün izlerim. DAS bir tık önde gider. fakat bu sabah şok bir şey fark ettim, yanlışlık mı var diye bir daha baktım ama doğru. Umarım akşama düzeltme gelmez. Her gün %01 gibi getirisi olan DAS bugün %06 getirmiş. 100 bin dolara bir gecede 62 dolar faiz. Şahane.
Veriyi çeken türde excell dosyasi ise paylasabilir misiniz sn.Canlı
-
Kripto için banka alt yapılı bir platform geldi.
Ak yatırım ana ortak.
https://stablex.com.tr/
Deneyen olur da deneyimlerini yazarsa makbule geçer.
Kripto borsalarının yasal alt yapısı olmadığı ve bakkal açmakla kripto borsa/platform açmak arasında hiç bir fark olmadığından güven açısından uzak kaldım bu alandan.
Ama bun da hiç değilse kurumsal bir alt yapı var gözüküyor.
-

Originally Posted by
myfinans
Kripto için banka alt yapılı bir platform geldi.
Ak yatırım ana ortak.
https://stablex.com.tr/
Deneyen olur da deneyimlerini yazarsa makbule geçer.
Kripto borsalarının yasal alt yapısı olmadığı ve bakkal açmakla kripto borsa/platform açmak arasında hiç bir fark olmadığından güven açısından uzak kaldım bu alandan.
Ama bun da hiç değilse kurumsal bir alt yapı var gözüküyor.
Coin felsefesine aykırı. Örneğin BinanceTR hesabınız olsa 7/24 ve 365 gün alış satış emri verebiliyorken bu akbank iştiraki sadece hafta içi işlem saatleri açık.
-

Originally Posted by
bahad1r
Coin felsefesine aykırı. Örneğin BinanceTR hesabınız olsa 7/24 ve 365 gün alış satış emri verebiliyorken bu akbank iştiraki sadece hafta içi işlem saatleri açık.
Öyleyse çok tuhaf olmuş, komisyonları ne durumda acaba.
-

Originally Posted by
kastirsef
Maraba Televole.
-

Originally Posted by
friendly_1980
altıncılar kısa-orta vadede dolar bazında %20-30 para kaybedecek. it köpek hemen saldırdığı için neden yazamıyorum ama yıl sonu dalga geçmeye mecbur gelicem ondan kaçarınız yok: ) eh bu yabancı bankaların tahminlerine 100 defa kandırılanın da hakkı artık..
Maraba Televole.
-

Originally Posted by
kastirsef
Maraba Televole.

-

Originally Posted by
canlı
Genelde direkt dolarla alınan DAS ve FBI fonlarını excel sayfasında her gün izlerim. DAS bir tık önde gider. fakat bu sabah şok bir şey fark ettim, yanlışlık mı var diye bir daha baktım ama doğru. Umarım akşama düzeltme gelmez. Her gün %01 gibi getirisi olan DAS bugün %06 getirmiş. 100 bin dolara bir gecede 62 dolar faiz. Şahane.
DAS ve DOV fonlarında yönetim ücreti çok yükseltilmiş. Kap ta cuma günü duyurdular. Artık eskisi kadar getiri beklemeyin. Yönetim ücreti DAS %0.6 ve DOV %0.45 oldu. Sıralamada giderek aşağı düşebilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri