-
Stopaj kesintisi kafalara takıldığından paylaşıyorum. Fonun durumunu bilemem
-

Originally Posted by
dell14
Akportfoy un yabanci fonları iyi kanımca , yerli olanlari hiç almadim
Sayın dell14,
bunların alternatifleri var. son 3 ayı karşılaştırın mesela.
CPU
GPT
CPT
OJT
IRT
BVV
mesela bu fonlarla sizin dediğiniz fonların son 1-2-3 aylarını karşılaştırın. Bunlar yabacı hisse fonları. Sizinkiler mi iyi bunlar mı iyi?
-

Originally Posted by
nikrece
Tema fonları ve dar kapsamlı fonları kısa süreli fırsatçı almak satmak dışında uzun vadeli tutmak için tercih etmiyorum. Çünkü kısıtlı bir oynama alanları oluyor.
Tema fonları kendini o alanlarla sınırlandırdığı için hiçbir zaman uzun vadede Fon sepeti veya Değişken veya Genel Hisse veya Çoklu Varlıkların getirisini veremiyorlar.
-
valör avantajı nedeniyle yancepten hesap açtım. fon alımlarında invio portföyün ıry fonunda nemalandırma yapıldığını belirtmişlerdi ama 0,05 civarı getiriyle repo yapılıyormuş. neden böyle olduğunu sorduğumda ise önce o şekildeydi, değiştirmişler özür dileriz denildi. bir yanda vakıf bankın özellikle de hafta sonları fon alışındaki vk6 ppf getirisi, diğer yanda 0,05 repo nemalandırmasına karşın valör avantajı. ne yapsam bilemedim. benim yerimde siz olsanız ne yapardınız dostlar?
-

Originally Posted by
hayrani
valör avantajı nedeniyle yancepten hesap açtım. fon alımlarında invio portföyün ıry fonunda nemalandırma yapıldığını belirtmişlerdi ama 0,05 civarı getiriyle repo yapılıyormuş. neden böyle olduğunu sorduğumda ise önce o şekildeydi, değiştirmişler özür dileriz denildi. bir yanda vakıf bankın özellikle de hafta sonları fon alışındaki vk6 ppf getirisi, diğer yanda 0,05 repo nemalandırmasına karşın valör avantajı. ne yapsam bilemedim. benim yerimde siz olsanız ne yapardınız dostlar?
Nkolay rakipsiz en iyisi Fon alım satım platformu olarak. Diğerlerini boşver.
-

Originally Posted by
nikrece
Değişken fon olduğu için yüzde 10 stopaj kesintisi var.
-

Originally Posted by
kastirsef
Nkolay rakipsiz en iyisi Fon alım satım platformu olarak. Diğerlerini boşver.
Selamlar sayın Kastirsef. Nkolay'in ne tür avantajları var acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
supremegod
Selamlar sayın Kastirsef. Nkolay'in ne tür avantajları var acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Döviz alım satımı da çok hesaplı. Aynı zamanda banka kartı alırsanız Türkiye'nin bütün bankalarından ücretsiz para çekimi yapabiliyorsunuz.
Fon dışında para park etmeyin. Devlet güvencesi yok. En nihayetinde fonlar güvenli: MKK güvencesinde.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri