-
Yatırım fonu aleminin en önemli sorunlarından biri yatırım fonu virmanı meselesi.
Arkadaş ben almışım A bankasından/aracı kurumdan fonlarımı.
Aradan zaman geçiyor memnun kalmıyorum buradan, fonlarımı alıp B bankasına/aracı kurumuna gitmek isitiyorum.
Ama mümkün değil.
Eeee ne yapacağım, diyorlar ki fonlarını A 'da satacaksın gidip B'de alacaksın.
Yıl olmuş 2024, dijital çağda yaşıyoruz, ama bu işler hala çağdışı.
-

Originally Posted by
YapraksızYonca
T+1 valörlü fon alış talimatı verdim, sn halkbankası lütfetmiş %13repo bağlamış %11.05neti, başka bankalar kendi ppfsinde tutuyor ne iş deyince, bizde böyle diyor, hadi baybay o zaman
Ziraat ta aynısını yapıyor. Bay bay deyip yanlışlıkla Ziraat a gitmeyin
-

Originally Posted by
Ege35
Ziraat ta aynısını yapıyor. Bay bay deyip yanlışlıkla Ziraat a gitmeyin

vakıf kendi fonunu alıyor
-
ABD deki tüm rakamlar yalan dolan pandemiden beri.
Çökmüş bir ekonomiyi gizliyorlar.
Son 1 senelik USA Non Farm Payroll, yani tarım dışı işsizlik -1 milyon kişi aşağı yönlü düzeltildi. Hani Nasdaq borsa ralli yapmıştı o ara.
ABD = Muz Cumhuriyeti. Çünkü bu kadar büyük çaplı revizyon olmaz 2023 ve 2024 için. Pandemi yok. Savaş yok. Hata neden? Çünkü yalan söylüyorlar.
-
On hesap geçen gün sattığım ppfden 10 stopaj almisti bugün geri yatırmış farki.
-

Originally Posted by
paramanya
On hesap geçen gün sattığım ppfden 10 stopaj almisti bugün geri yatırmış farki.
sırf bu sebepten aylık çok sağlam MKK kesintisine rağmen, bu tip butik bankalarda hesabım olsa dahi yatırım yapmıyorum; mesela ödemem olsa son günü borcum kadar fon adeti bozmuş olsam eksik yatan paranın gecikme faizini kim verecek...?
Son düzenleme : waryemez; 19-08-2024 saat: 12:50.
Sebep: ALINTI...
Y T D ! ! !
-
https://x.com/isportfoy/status/1825512304517038249?s=46
İş Portföy den bir yenilik daha!
TEFAS ta işlem gören İş Portföy fonlarının İş Bankası üzerinden satışında, paranız emir gerçekleşme günü öğleden önce hesabınızda!
İş Portföy fonlarınızı İş Bankası üzerinden satarak aynı gün 13.30 a kadar yeni fon alım talimatı verebilirsiniz!
-
İş Bankası ile çalışıyorum, Tefaş fon alımlarında 13:30'a kadar %20, sonrasında ise %26 marj uyguluyorlar. Farklı kurumlardaki marj oranlarını öğrenmek isterim, sizde durum nasıl? Borsanın bile %10 gittiği yerde bence makas çok açık, para boşta durmuyor, değerlendiriyorlar ama özellikle alt sınır bulunan fonlarda ekstradan paraya ihtiyacım oluyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri