Arkadaþlar YKB'nda hesap açtým. Buradan PPF alan var mý? Fonu alýnca ya da satýnca bedeli hemen hesaba geçiyor mu? Yani memnun musunuz? Yýllýk bakým ücreti ödüyor musunuz? Banka ile çalýþanlar lütfen cevap.
Arkadaþlar YKB'nda hesap açtým. Buradan PPF alan var mý? Fonu alýnca ya da satýnca bedeli hemen hesaba geçiyor mu? Yani memnun musunuz? Yýllýk bakým ücreti ödüyor musunuz? Banka ile çalýþanlar lütfen cevap.
Yapý Kredi'nin yaptýðý açýklamada bu þekildeÞikayetvar sitesinde de bu konu hakkýnda bir hayli þikayet var. Kendi fonlarý hariç iþlem yapýldýðýnda mý alýyor bu ücreti acaba deneyimleyen var mý?Yatýrým Hesaplarýndan tahsil edilmekte olan "Yatýrým Hesabý Bakým Ücreti", 01 Ocak 2025 itibarýyla 6 ayda bir 395 TL (yýllýk 790 TL) olarak güncellenecektir. Yapý Kredi Yatýrým hesap bakiyesi veya hesap hareketi sýnýrlý olan hesaplar için bu tutarda indirim yapma hakký kurum inisiyatifindedir.
Uyuþmadý bir türlü dem'e "ben"de ki meþrep
Teþekkürler. Bana þubeden verilen bilgi. Eðer fon alýrsanýz yýllýk bakým ücreti alýnmýyor. Ama hisse senedi alýrsanýz o zaman alýnýyor dediler. Ýþi bilmeyen bir elemana denk geldim. Buradan yapalým dedim. yok mobil bankacýlýktan yapacaksýnýz dedi. Müþteri hizmetlerini aradým. Þubeden yapabilirler diye cevap verdiler. Ýnternet bankacýlýðý üzerinden yapayým dedim. Devasa bir sözleþme örneði karþýma çýktý. Okumak mümkün deðil. web sitelerinden indirdim. Ama sözleþmeler farklý. Sonuç vazgeçtim. Çünkü Lemon arkadaþýn belirttiði gibi bana sunulan sözleþme analadýðým kadarý ile hem fon hem de hisse alýmý için de geçerli. Benden nasýl ücret kesintisi yapmayacak anlamadým. Açýkçasý yardýmcý olmadýlar diyebilirim. Vazgeçtim. zaten hesabý sadece alýþ veriþ harcamalarý için açmýþtým.
kýymetli arkadaþlar herkese mrb
þuan DL2 CFO AC4 gibi ppf fonlarýndayým . getirileri þuan bildiðiniz gibi faizler düþünce gelirleri haliyle düþüyor. borçlanma araçlarý fonlarýndan almak istiyorum orta vadeli olan APT TI6 TBT gibi cazip görünen fonlar gözüme çarpýyor . sizlerinde görüþleri benim için çok önemli bilgilerinizi paylaþýrsanýz sevinirim
herkse sevgiler selamlar saygýlar...
Tüm Ekonomik Krizler Platonik AÞK Gibidir, Siz Acýsýný Dibine Kadar Yaþarsýnýz Ama Yaratýcýsýnýn Umurunda Bile Olmaz.....
Arkadaslar Iscep ten 801-TI1-IS fonuna bakiyorum riski dusuk yillik getirisi %60 olmus
Benim merak ettigim bunun yillik ucreti varmi? (emekliyim maasim Isbankasindan aliyorum) Birde bu %60 net mi yani butun masraflar fon yonetim masrafi falan hepsi alindiktan sonra net getirimi?
Risk Seviyesi - 1 diyor sanirim en dusuk risk
bazi fonlar 6 diyor mesela ama getiri %70 (IHK-IS 835428 fonu mesela)
Bana %10 fazla kazanmak icin cok yuksek risk almak sacma geldi haksizmiyim?
Yer Ýmleri