-

Originally Posted by
regal1
merhaba değerli üstadım. Epeydir görüşmüyoruz.
Bu gün itibari ile bu yıl sonuna kadar bu fonları tutmayı düşünerek aldım. Ilave etmek veya çıkarmak istediğiniz fonlar varsa, yardımlarınızı beklerim
sas
rbn
rth
uph
mut
adp
yzh
dda
ıcd
fdg
ıja
fno
ksa
rpp
sas 2,19
rbn 2,72
rth 2,37
uph 1,50
mut 0,46
adp 2,92
yzh 2,96
dda 2,87
ıcd 0,37
fdg 0,33
ıja 1,59
fno 0,64
ksa 0,12
rpp 0,13
-
eşit oranlımı fonlarınızın dagılımı ?
-

Originally Posted by
dell14
eşit oranlımı fonlarınızın dagılımı ?
BİST 30 İçinde banka ağırlıklı, parasal fonlarla takviye edilmiş bir yapı, fonların içindeki hisselerin oranı esas alındı.
-

Originally Posted by
regal1
BİST 30 İçinde banka ağırlıklı, parasal fonlarla takviye edilmiş bir yapı, fonların içindeki hisselerin oranı esas alındı.
Sn.regal1,
Sizin sistem hala devam ediyor mu?
Bir ara odaş'la bir şeyler yapıyordunuz, o sistemle.
-

Originally Posted by
myfinans
Sn.regal1,
Sizin sistem hala devam ediyor mu?
Bir ara odaş'la bir şeyler yapıyordunuz, o sistemle.
evet devam ediyorum. odas tan 13 tl de çıkmıştım. daha doğrusu 13 e kadar kademe yapmıştım. sistem attı
şimdi CANTE deyim. orada devam ediyorum.
-

Originally Posted by
istanbullu1963
arkadaşlar herkese iyi yıllar... 2025 için fırtasını bulduğum anda BİST'teki spot hisselerimin tamamını satıp şöyle bir fon portföyü oluşturmak istiyorum... fikir, öneri, eleştirelere açığım...
TMG, AFT, AFA (yabancı)
OJT (teknoloji fon sepeti)
TTA, TCA (altın)
BIO, IIH, IHK, MAC, IML (yerli hisse)
ZJI, ZJB (serbest)
IPB, HIZ, ZDZ (değişken)
Sayın İstanbullu yazdığınız fonların bazıları evet 2024 te çok çok kazandırmış olabilir ama bu demek değil ki bu yılda aynısı olacak. Naçizane tavsiyem sepetinizi biraz daha çeşitlendirin. Tabi son karar sizin. Saygılar
-

Originally Posted by
zeytinci
Sayın İstanbullu yazdığınız fonların bazıları evet 2024 te çok çok kazandırmış olabilir ama bu demek değil ki bu yılda aynısı olacak. Naçizane tavsiyem sepetinizi biraz daha çeşitlendirin. Tabi son karar sizin. Saygılar
EK OLARAK :Mevsimi gelmiş şu fonlardan en az birini en azından 6 ay bulundurmak uygun geliyor bana.
[YOT]-[TBT]-[DBB]-[AK2]-[GUV]-[TZT]-[HST]-[OBI ]-[GTF]-[FIT]-[RBF]-[APT]
Bunlardan
[YOT]-[TBT]-[DBB] bu 3 ü portföyüme aldım
Bunlardan YOT Canli içinde %4 civarında hisse mevcut
-
zeytinci ve regal, katkılarınız için teşekkürler... (zeytinci'ye yanıt: "serbest, yerli hisse, yabancı hisse, altın, fon sepeti, değişken" şeklinde çeşitlendirdiğimi sanıyorum. çok da fazla dağılmak istemedim. o kadar çok fon ve alternatif var ki... insanın başı dönüyor.)... (Regal'e yanıt: borçlanma araçları fonlarının getirileri yıllardır diğerlerinin gerisinde kalıyor ve onlara hiç bulaşmak istemiyorum. elbette bundan sonra ne olur bilinmez ama borçlanma araçları ve para piyasası fonlarına bir türlü ısınamadım. herkese bol kazançlı bir yıl olsun...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri