-

Originally Posted by
regal1
TBT Fon. o da bugün zarar etti. %-1,0144
Devlet Tahvili 85,94
Özel sektör Tahvili 3,77
Finans bono 1,14
REPO 7,21 içeriğimiz bu.
repo dan nasıl zarar edildiğini öğrenmek istiyorum.
keza devlet tahvilinden bu günün şartlarında bu miktarda zarar etmek için nasıl bir eneji harcanıyor?
Benim için gerçekten çok önemli bir bilgi olacak.
Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
TBT nin içerdiği devlet tahvilleri ağırlıklı olarak uzun vadeli, 5-10 yıl arası vadeli tahvillerdir. 5-10 yıl arası vadeli tahvil faizlerde de son iki üç gün içinde ciddi bir yükseliş oldu. Buradaki en ufak bir yükseliş bile fiyatların çok sert hareketine yol açabiliyor
-
Dün çerezlik parayla tbt alim girmistim onu iptal edemedim Perşembe aldiklarima satış verdim .cuma gunu ikisiylede ppf alir gecerim .
-

Originally Posted by
regal1
TBT Fon. o da bugün zarar etti. %-1,0144
Devlet Tahvili 85,94
Özel sektör Tahvili 3,77
Finans bono 1,14
REPO 7,21 içeriğimiz bu.
repo dan nasıl zarar edildiğini öğrenmek istiyorum.
keza devlet tahvilinden bu günün şartlarında bu miktarda zarar etmek için nasıl bir eneji harcanıyor?
Benim için gerçekten çok önemli bir bilgi olacak.
Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Aynen yazdığınız gibi kardeşim. Biz gıdım gıdım birikim yapıyoruz. Nasıl beceriyorlarsa artık bizim 10 günlük artışı bunlar 1 günde sıfırlıyorlar. Gerçekten zorlaştımı bu işler yoksa sorun bende mi anlamadım. Saygılar
-
10 yillik costu yine kim alıyor bunu bes fonlarımi
-
10 yıllık yükseliş yönün de mi
-

Originally Posted by
zeytinci
Aynen yazdığınız gibi kardeşim. Biz gıdım gıdım birikim yapıyoruz. Nasıl beceriyorlarsa artık bizim 10 günlük artışı bunlar 1 günde sıfırlıyorlar. Gerçekten zorlaştımı bu işler yoksa sorun bende mi anlamadım. Saygılar
sorun sizde değil, yazı/tura atmaya benziyor bu fon işi 
altın fonu %10+ yaptı, bana %7- girdi, o gün kendi kendime burası kurtlar sofrası ve burada da adalet yok dedim.. özet bu hocam
-

Originally Posted by
Maacit
sorun sizde değil, yazı/tura atmaya benziyor bu fon işi

altın fonu %10+ yaptı, bana %7- girdi, o gün kendi kendime burası kurtlar sofrası ve burada da adalet yok dedim.. özet bu hocam

Eyvallah. Çok haklısınız. Saygılar
-
Tahvilin 14.00 teki fiyatimi geçerli ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri