-

Originally Posted by
cihangirkonya
Şu an döviz ile alınan , adında döviz geçen fonlarda da %15 oldu değil mi? Das, dzm benzeri
hsyf ve %51 hisse taşıyan değişken fonlar (izahnamede yazacak ve 1 yıl elde kalacak)dışında herşey %15.
-

Originally Posted by
myfinans
Evet öyle olur.
Ama o zaman da 2 ayrı yere mkk saklama ücreti, al sat ücreti ve bakım ücreti ödenecek.
bir sürü benzer getirili ve işleyişli fon var, ben öyle yapıyorum stopajsız veya düşük stopajlı fondan mevcutsa elimde olmayan başka fona yönelirim..
-

Originally Posted by
realities
bir sürü benzer getirili ve işleyişli fon var, ben öyle yapıyorum stopajsız veya düşük stopajlı fondan mevcutsa elimde olmayan başka fona yönelirim..
O da mümkün tabi, ama çalışılan bankanın anında al imkanı veren fonları genelde 1 tane oluyor, işin o kısmı sıkıntı.
-
tbt %0.5463
tzt %0.5276
ak2 %0.4964
gibi duruyor.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
-
İstanbul’da Ocak ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 5,16, yıllık bazda yüzde 48,40 arttı.
https://www.bloomberght.com/ocak-ta-...i-asti-3740596
Bu ay da faiz ekside kaldı. Birikimler tırtıklanmaya devam ediyor.
Başa baş için %62 net faiz lazım.
-
Son stopaj değişikliği sonrası yatırım fonlarının mevduat karşılığını hesaplayacak bir site, excel fonksiyonu ya da makro var mıdır?
-
Durum şu:
=YUVARLA((J1-H1)*0,85+H1;2)
Burada,
H1-->toplam maliyet
J1-->güncel brüt bakiye
-

Originally Posted by
ancyra
Son stopaj değişikliği sonrası yatırım fonlarının mevduat karşılığını hesaplayacak bir site, excel fonksiyonu ya da makro var mıdır?
Mevduat 6 aya kadar %15 olduğundan , karşılaştırmaya gerek yok artık ,fonlarda.15 oldu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri