-
Gedikle yaşamaya alışmak lazım
-

Originally Posted by
osiborsa
Gedikle yaşamaya alışmak lazım
12 milyon lotu halledene kadar böyle..gunde 1 milyon lot veriyor gedik uzerinden Citi
-

Originally Posted by
Moothy
Alarko aslında tamda yabancı yatırımcının seveceği bir vizyona sahip,hedefler yatırımlar global seviyede ,patron yahudi . Bu hisseyi uzun vadede yabancı yatırımcı güzel yerlere taşıyacaktır diye düşünüyorum.
Patronun Yahudi olmasını neden vurgulama ihtiyacı duyuyorsunuz? Sadece siz değilsiniz bunu yapan, bu başlıkta birkaç defa denk geldim buna.
-
Alaton lar fona devretse bu fiyattan mali verecek gerizekali bi fon olmazdi..
Virman yapti abla..tahtadan satiyor,panikletmeden
-

Originally Posted by
Wuhanlı Ejder
12 milyon lotu halledene kadar böyle..gunde 1 milyon lot veriyor gedik uzerinden Citi
Piyasa da alıyor bari. En azından fiyat düşmedi bu kadar satışa rağmen.
-

Originally Posted by
ZAFEROR
Patronun Yahudi olmasını neden vurgulama ihtiyacı duyuyorsunuz? Sadece siz değilsiniz bunu yapan, bu başlıkta birkaç defa denk geldim buna.
dünyada yahudiler kadar iyi , dürüst ve büyük iş yapan yok çünkü,muhtemelen bir siz bilmiyordunuz bunu.
-

Originally Posted by
Balder
Piyasa da alıyor bari. En azından fiyat düşmedi bu kadar satışa rağmen.
Evet ondan bahsedecektim..guzel bir alışveriş oluyor aslinda..
Cok rahat 110 ve aşağısı fiyatlara indirebilirlerdi..
Kontrollü bi satış ya da degisim oluyor..
-

Originally Posted by
Moothy
dünyada yahudiler kadar iyi , dürüst ve büyük iş yapan yok çünkü,muhtemelen bir siz bilmiyordunuz bunu.
Son 1.5 aydır görüyoruz ne kadar dürüst olduklarını. Boşversenize. Paranın dini, ırkı yok. Şu şirket bugün en kötü 160'da olması lazım ama sizin övdüğünüz patronların baskı sayesinde bugün 120. Patronlar yaklaşık 3 aydırda saçma saçma hisse satış vs. haberi ile bir türlü istenilen değere ulaşamadı. Şirketi CEO'ya bıraksalar şirket çok başka olacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri