-
ALGYO hisse senedi şeklinde kar payı ödemesi yapacakmış. geçen yıl önerdiğimizde CEO pek anlamamıştı. muhtemelen bu yıl bedelsiz şeklinde ödeme de gelebilir holdingte... ama piyasada eskisi gibi uç uç böcecik olmuyor
-
Son zamanlarda böyle hunharca satış görmedim. Bilancoyu içeriden sızdırdılar mı acaba?
-

Originally Posted by
osiborsa
Son zamanlarda böyle hunharca satış görmedim. Bilancoyu içeriden sızdırdılar mı acaba?
Herkesin aklındaki soru
-
o değilde güzel flamayı hiç etti dün.Bakalım bofa,yf devam edecekmi satışlara
-

Originally Posted by
osiborsa
X de cok takipçili ve saygi duyulan bir kisi enf muhasebesi sebebi ile 10 mr civarı parasal kayıp gelecek diye iddali yazıyor...ancak cevap olarak şirketin enf muhasebesi hesabi ile bilançonun cok etkilenmeyecegine dair ısrarlı aciklamalarinin olduğu da yaizlmis.....
-

Originally Posted by
kingsailor
X de cok takipçili ve saygi duyulan bir kisi enf muhasebesi sebebi ile 10 mr civarı parasal kayıp gelecek diye iddali yazıyor...ancak cevap olarak şirketin enf muhasebesi hesabi ile bilançonun cok etkilenmeyecegine dair ısrarlı aciklamalarinin olduğu da yaizlmis.....
https://www.alarko.com.tr/yatirimci-...nari/videolar/
-

Originally Posted by
kagula27
Yoneticelere güvenmeyi tercih ettik bakalım
-

Originally Posted by
kingsailor
bu kim merak ettim özelden de olsa yazabilir misiniz?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri