Originally Posted by
Adalet
Bakin arkadaslar bir arkadanz bir dostunuz olarak sylyorum. Ltfen kulak verin. Borsa oyun yeri degildir. Yatrm yeridir. Onun icin ltfen butun servetinizi buraya yatrmayn. Ve ihtiyaciniz olmayan para ile yatrm yapin. Ben borsaya 33 ylm verdim. Bir dost bir byk olarak uyaryorum. Bir ok arkadas 3 gnde yada 3 ayda kazanmak istiyor. Olmaz arkadaslar olmaz. Sen kazanacaksnda TRLYON BALAYAN ADAMMI KAYBEDECEK.Buras kolay para kazanma yeri degil. Bunu aklnzdan kartn. Yllarm geti. imdiki aklm ve bilgim olsayd ne yapardm biliyormusunuz. htiyacim olmayan kk kk paralar ile kaliteli ve cok pirim yapmam sirketlere yatrm yapardm. Gidin kaliteli ve cok primlenmemis sirketlere ufak ufak alarak yatrm yapn. Bende imdi bu ekilde yapyorum. Tabi btn hisselerde kazanmak mmkn olmuyor. O zaman ne yapacaksnz sepet yapacaksnz. Kaliteli ve gelecegi olan sektr hisselerine yatrm yapacaksnz.Sepetinizde hisseler olsun ve diger TL veya dolar altn gibi enstrmanlarda olsun. Ksacas byk baronlarn yapt gibi her zaman satacak kadar malnz alacak kadarda paranz bulunsun. Baz forumlarda bazen yazarm burda da bazen yazarm Benim bir szm var bu szm kulaginiza kpe olsun. "Birok insan korkuda deerine, cokuda ederine bakmaz" ya alr,yada satar. Sizlere demem o ki neyi ne kadardan aldnza dikkat edin. Ucuz olan aln pahal olan satn. Hatrlayn Pandemi baladnda THY 12 TL diye hatrlyorum ve ucuz oldugunu bircok insan biliyordu ama almaya cesaret edemedi. Yine iyi hatrlyorum Trkiye nin en byk bankalarndan garanti bankas 8 TL'den 6.5 TL'ye dt bedavann bedavas idi ka kii ald ve bekledi. imdi ne oldu THY 300 TL GARANT 85 TL Onun iin yatrm yaptm hisselerde paramn tamam ile ettigim kar hisse olarak brakr ana param cekerim ve gider faiz iermeyen enstrmanlarda NAKT TL-ALTINDA TUTARIM. Borsa d trendine girdiinde elimde olmayan ve deerinin altna den kaliteli gelecek vadeden hisseleri alr beklerim bu dngy yllardr bu ekilde srdryorum. Bilen icin borsa DARPHANEDR. A gzl olmayn ve hrs yapmayn emin olun kazanrsnz.Okuyun aratrn renin analiz yapn. Bakasndan dinleyerek yatrm yapmayn. Bundan yllar nce borsada belli bal 3-5 cakal vard . imdi binlerce akal var. Emeinize paranza acmazlar. Birde unu sylemek isterimki hangi hisseyi ucuzda alsanz aklnzda olan deere ne srede ulaacan hi bir zaman bilemeyiz.Onu patron, ve kaptan bilir,bizler sadece yolcuyuz.
Gzel tavsiyeler vermisiniz teekkr ederim.
''Ktmir bir kpekti.Ashab- Kehf'in kpei.Ama cennete gitti.
Kim olduun kadar kimlerle olduun da nemli.'' NFK
Yer mleri