Bak sen kerataya utanmasa 87 'yi görecek !!!!
Bak sen kerataya utanmasa 87 'yi görecek !!!!
Alarko Holding A.Þ. hisse haberleri
Açýklamada Þirket Yönetim Kurulu’nun 20.03.2025 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirket tarafýndan 26.05.2025 tarihinde Borsa Ýstanbul’da pay baþýna 86,70 TL – 84,95 TL (aðýrlýklý ortalama 86,23 TL) fiyat aralýðýndan toplam 395.000 lot ALARK paylarýnýn geri alýndýðý belirtildi.
Bu iþlemle birlikte Þirketin sahip olduðu ALARK paylarýnýn toplam nominal tutarý 21.744.567 TL’ye ulaþmýþ olup bu paylarýn sermayeye oraný % 4,999 oldu.
Bugün hacim düþük BOFA satýcýlý yine selasý okunuyor tahtanýn, helvalar da kapanýþa doðru.
Holanda'dan seracýlýk teknolojisi almýþlar.
"Ekmeði ekmekçiden al, bir ekmek de üste ver" demiþ atalarýmýz.
son günlerde pek ekran takip etmiyorum. ama galiba sn kuzunun söylediði doðru olan bir hususa dikkat etmek gerek...
ALARKO sabah canlý piyasada düþük ve hýk mýk duran düþen bir ekran görüntüsü veriyordu. sinirlenmemek mümkün deðildi çünkü bir çok þirket artýda endex artýda alarko eksi...
gelelim sn kuzunun söylediði hususa ALARKO öncüdür diyordu. dip çalýþmasýný en önce tamamlayacaktýr. kendi düþüncesine göre 70 lere sanýrým 74 olmasý lazým düþecek dese de ben kendisinin hesaplamalarýnýn milimetrik olduðunu düþünmüyorum. trendi görüyor ve hissediyor. ben pek 80 lerin altýna ineceðini düþünmüyorum desem de ALARK bu belli olmaz. eðer geri alým biterse ve güçlü bir satýþ dalgasý gelirse kimse direnemeyecektir. ALARKO dip çalýþmasýný sanýrým yaptý ama Kuzunun söylediði 700 ler gelecek mi bilmem... þayet o günler gelecek ise ki sn fumanýn da benim de beklentilerim bu rakamlarla yakýnsamakta...
neyse oðlanla dýþarý çýktým geldim endeks göçmüþ ALARK biraz daha göçmüþ. öncülük doðruymuþ demek ki. Türkiyede uzun vadeli yatýrým yapmak çok zor. eðer hisse 700 lere gelecekse de pek bir þey kazanmýþ olmuyorsunuz... düþünsenize 140 larý sanýrým 2 yýl önce gördü. eðer enflasyondur bilmemnedir he4saplasanýz önümüzdeki sene 700 olsa ancak enflasyonu dövmüþ olursunuz. yoksa piyasa sizi hep döver. kýsa vadeciler mi bence sürekli ütülmeye razý olmalarý gerekiyor. eðer bir voli vurup kalkýyorsanýz bu piyasada kazançlýsýnýzdýr ama aksi takdirde voliden sonra sizi de volileyiverirler...
Pardon kuzu kim acaba ?
Yer Ýmleri