şimdi bu vergi dairesine sunulan kar dağıtılabilir anlamına mı geliyor acep. ister misiniz size 7-8 lira temettü vereceyiz desinler
Yaşar - Vakit Yok Gemi Kalkıyor Artık
Alark bu gün de fırsat verdi. Alsaydınız iyi olurdu O Gemi kalkıyor artık !..
17:59:42 - Alark Gemisi Limandan demir alma Zamanı !..
Alark Ünlüleri vs ALARK Gönüllüleri
Dip NoT: Burada yazılanları espri olarak değerlendirin.
Yazılanlara bakarak ALARK almayın hatta hiç hisse almayın bize bırakın.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Cenal
21.11.2025 tarihinde yapılan olağanüstü GK
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Az bir mal aldım az önce yine 1 tl aşağı bastılar çok komik.Her iyi haber satış sebebi. Dün trafik tabelası 117 derken yine 2-3 günlük satış baskısı.Spek şöyle yapıyor insanlarda bir ara çoşku ve talep gördüğü anda öldürüyor ki uzun vadede bıkkınlık yaratsın ve satsın.4 yıldır bu forumdan da çok şahit oldum.Ne zaman uçuyoz harika takas süper tabela plaka paylaşılsa hisse yükselemiyor .2-5 gün arası stop ve düzeltme 2022 de 10 tl den 88 e giderken bile şaşmadı.Çoşku olunca satış.12 aylık bilanço gelmeden 1-2 gün önce alırlar bilanço gelip banka raporları gelince bi %8-10 düşer bence.Stopu koydum kasımdan beri maldayım kırarsa verip çıkacam.Tahminim biraz siyaset vs devreye girip endekse satış gelirse bizimki 95-98 bandına geri gelir diye öngörüyorum.
Ben geleli pek fazla olmadı 73 TL den beri buradayım. Geldiğim İlk zamanda da yazdım 7 sene toplarım
ve tam bir baş belasıyımdır. Sürekli fiyata bakmadan alırım. Her fiyat bana uyar.
Herkese özellikle Tövbekar a Saygılar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri