Koskoca holding yaw kendi iç denetimleri yok mu bu adamlarýn grup bünyesinde ve dýþ denetimleri vs …
Koskoca holding yaw kendi iç denetimleri yok mu bu adamlarýn grup bünyesinde ve dýþ denetimleri vs …
Atilla Yeþilada nakit derken TL yatýrýmlarýný kastediyor. kendisi bana güvenip iþlem yapmayýn der zaten ama dikkat bu adam yabancýlara rapor yazarak hayatýný kazanýyor. piyasada da Globalin eski çalýþanlarýndan. ben herkesi okuyup dinlemeye çalýþýyorum. ama bu piyasada emlak alýn diyeni çiziyorum. þimdilerde altýn dehþet yükselecek diyenleri çiziyorum.
neyse þirketin geçen yýllarda yaptýklarý yatýrýmlar nedeniyle doðru yolda olduðumuzu gördüm. bilinen bütün muhafazakarlýklarýna raðmen elde ettikleri cash parayý boþta tutmayýp tarým arazisi ve yatýrýmlarýna ayýrdýlar ki yapýlabilecek en iyi yatýrýmdý...
bu eski CEO nun dolandýrdýðýndan ayrý... eðer dikkatli okursanýz
"Güvenini kazanmak için Özcan'ýn þirketin önceki genel müdürünün usulsüzlüklerini söylediðini belirten Alaton, Özcan'ýn þirkette her þeyin yolunda olduðunu, diðer þirketi Alarko Holding ile ilgilenmesini söyleyerek kendisini bu þirketten uzak tutmaya çalýþtýðýný, sanýða güvendiði için durumu anlamadýðýný kaydetti.
Þüpheli Özcan'ýn 19 Þubat 2024'ten itibaren bütün imza yetkileri kendisindeyken yetkileri devretmeden ortadan kaybolduðu için tedarikçi ödemeleri, banka taksit ve anapara ödemeleri ile diðer tüm süreçlerin donduðunu dile getiren Alaton, Özcan'ýn telefonlara çýkmadýðýný, kendisine ulaþamadýklarýný, Ýtalya'daki þirketinin çalýþanlarýný kovmakla korkutarak kendileriyle iletiþimi kestiðini ifade etti."
yenilerde de böyle bir yola girmiþ. Sözümona icradan mal kaçýrmýþlar sonuç ; Allahtan oðlu devreye girmiþ de þüphelenmiþ... ya þu þirketi bila bedel ya da belli bir bedelle devredin holdinge de adam gibi yönetilsin
Çok doðru þirketin ceo su ile gizli kapaklý iþ çevirmiþler ve açýk vermiþ Ceo karþý adamdan da bu açýðý kendi lehine çevirmiþ çok amatörce alaturka iþler leylanýn yaptýðý babasý böyle biþey yapmazdý
Ýyi haber silsilesinden sonra trend döndü heralde. Olumsuz haberler gelmeye baþladý.
Bürokrasiden istediklerini alamýyorlar gibi. Bence bu olanlar tarým ayaðýnda da mevcut. Ýzinleri istedikleri gibi alamýyorlar.
Tarým da ki duraksama nedeni de bürokrasi olabilir. Bu haber kamuya verilen ikinci olumsuz haber.
https://kap.org.tr/tr/Bildirim/1576781
sn ekserji
sanýrým ikisi de depolama ile ilgili... ben ne hikmetse yapýlmasý yerine daha beklenilmesi taraftarýydým. Elinizde bir distribütörlük var ve siz rantabl bulmadýðýnýz için bu iþi uzatmaya çalýþýyorsunuz. daha önce yazmýþtým bir haberi 180 milyar dolarlýk yatýrým teklifi vardý...
bir ratabilir misiniz bu hususta iþi bitirmiþ kç þirket var ve tam olarak ne iþ yapýlýyor?
daha önce yazdýðým baþka þirketin GES yatýrýmý olma ihtimalleri nedir. Ben önümüzdeki bir kaç yýl içinde ASTORun bile kendi alanýnda çok zorlanacaðý durumlar olduðunu duymuþtum ( sebep Çin firmalarý)
bir sürü yazdým silindi...
GBÝLÝG bir þey yaymaya çalýþýyor. ( ben 280e vermezdim hisseleri) öbür taraf tüm hatlarýyla yalan dolana vurdu iyice. caný yanan küçük yatýrýmcý küfürler beddualar bini bir para...
tam ALARK havasý. bu durum ne kadar idare edilir bilmiyorum ama Holding avukatlarý bu iþe el atmýyorlarsa muhtemelen kendileri de iþin içindedir. SPK bile bir þey yapmýyor bu yalanlara ya da vakti zamanýný bekliyor...
temettülere kadar ne olacak bilmiyorum ama tüm temettü ile hisse almayý düþünüyorum. kendime de oðlana da ( onunkisi de epey bir birikiyor)
Yer Ýmleri