ing bankta kkm yi cebimdeki danýþman aracýlýðýylamý açtýnýz yoksa direk þubeden mi ?Bende cuma günü görüntülü görüþmeyle ing den hesap açtým kkm için cebimdeki danýþman diye bir uygulamalarý varmýþ mobil bankaciliða girip canlý müþteri hizmetlerine baðlayýp açýyorlarmýþ o yüzden sordum.
Daha önceden ING hesabým vardý, hesap boþ boþ duruyordu.
Odeabank’ta ki vadenin dolmasýna 1 gün kala bankalarý taciz edip telefonla aramaya baþladým sýrayla % 30 KKM 3 ay vereni bulmak için.
ING buldum.
Yarýn % 30 verirseniz 3 ay KKM geliyorum masayý hazýrlayýn donatýn dedim.
Odiþbank’ýn minimum 185 gün teklif edeceðini biliyordum.
Þu an bildiðim kadarýyla 3 ay KKM % 30 oran veren yer kalmadý gibi bir þey.
Bu arada bu son günlerdeki telefon banka þube trafiðinde kulaðýma bazý dedikodular geldi siz ne dersiniz ?
Þu ana kadar KKM ilk çýktýðýndan beri oluþan kur farklarý bankalar üzerine yýkýlmýþ.
Þu ana dek oluþan tüm farklarý bankalar ödemiþ.
Oluþan tüm harabe bakiye Hesap kitap faturalar fiþler vs daha sonra görülecekmiþ bankalar ve nebatinin ýþýldayan gözleri / tcmb / hazine vs arasýnda….
artýk muhattaplarý kimlerse.
Olmaz öyle þey diyemedim duyunca.
Olabilir çünkü neden olmasýn oldu cevabým.
Benimde dikkatimi çekmiþti bu iþ bende 3-4 kere kkm farký aldým 15-20 dakika sonra farký yatýrdilar hesabýma .bencede banka ilk etapta yatýrýyor olabilir sonra hazine ile mahsuplasabilir..yani saat 11 de kur belli olup farkin 15 dakikada yatmasý çok hýzlý geldi bana.neyse ney önemli olan iþleyiþ banka önce yatýrýr sonra alýr vs.vs devlet burada büyüklüðünü gösterip hýzlýca fark iþlemini yatýrýp vatandaþlarýna hizmetini göstermistir.
Yer Ýmleri