Bu nasýl bir müslümanlýk...
Urfada sadece 2024 yýlýnýn bir kaç ayýnda JANDARMA sayesinde 2400 yeni kaçak trafo ele geçirilmiþ.
https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti
Bir trafo 100 evin elektriðini karþýlýyormuþ.
Urfa en muhafazakar kentlerden ve AKP ye en yüksek oranda oy veren bir kent.
Elektriði çal, camiye git namaz kýl....
Bu nasýl bir ahlak anlayýþý....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti
Bankalarýn borç çevirme oranlarý YÜZDE 140 a ulaþmýþ...
PANÝK YOK...
bu senaryoyu destekliyorum, mendil, halay
o zaman da tarihi bilemedik, tarihi bilemesekte görünen köy ortada
þu an kur 36,25 try olmalý
iþte o an gelince
iyi senaryo 20% devalüasyon hedef öngörüm 1$=43,50try
kötü senaryo 80% devalüasyon hedef öngörüm 1$=65,25try
söz uçsun yazý kalsýn
küsüratlý sayý vereyim de attýðým belli olmasýn
bakalým ne zaman 100try olacak
fiziki candýr
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
FETÖ firarisi Akýn Ýpek, Ýngiltere'de zenginler listesinde!
FETÖ firarisi olarak Ýngiltere'de yaþayan Akýn Ýpek, The Sunday Times'ýn "Birleþik Krallýk'ýn En Zengin Ýnsanlarý" listesinde ilk 100 içerisinde yer aldý. Þirket deðerinin ve kazancýndaki artýþýn da paylaþýldýðý listede, Ýpek'in sahip olduðu toplam servet dudak uçuklattý.
Akýn Ýpek'in servetinin toplam deðeri 2 milyar 185 milyon Sterlin olarak açýklandý. Türk lirasý karþýlýðý ise 89 milyar 336 milyon 215 bin 900 TL ediyor.
Yerlilerden döviz bozup faize yatiran görmedim , primli kkm yapýyorlar yüksek paralilar , bir nebze kur garantili faiz alýyorlar
ddkkm primine ve tl oranýna baðlý kýsa vadede bir miktar yapýlabilir bence. 3 hafta önce garanti %6 net prim %40 kur koruma oraný verdi. onu devam ettirdim. ama 3-4 gün önce deniz ddkkm dönüþüne %2,5 mu ne prim verdi. tl'ye geçiþte 100 gün vadeye %61. onu tl ye döndüm. 100 gün sonra tekrar dolara geçmek niyetiyle. ha bu 100 gün içinde saðlam deval olursa sýç, o baþka.
Yer Ýmleri