Foreks !!! Yýldým yaaa yeminle yýldým, para kazanmak bu kadar kolay mý? Maliyetiniz ne ki diye sorasým geliyorMartiks Gold demo indirdim, ben de bu aileye katýlmaya karar verdim sonu ne olur bilmiyorum. Bakacaðýz...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
üstad kurum matriks gold verir...
para verme. matrikse cebinden.
resimler içinde link uzun geliyorsa https://imgbob.co/ adresine yükleyebilirsin. ben burayý tercih ediyorum
ordada reklam yok
ben viop iþlemleri için gedik kullanýyorum matriks veriyor istersen bearbull üstad ile görüþ
metastock downloder var matriks gold.da
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
EMLAK üstadým kurumumdan memnunum. VIOP hiç anladýðým birþey deðil. Öyle ahým þahým hacim de yapmýyorum. Resimleri de senin dediðin siteye (https://imagesupload.net/) yüklüyorum. Ben de Matriks Gold Veri Terminalini MetaStock'a aktarým yaptýðý için alacaðým. Ama test etmem lazým. Þimdilik MSDownloader'la devam. Bir yerden patlayacaz ama nerden kestiremiyorum. Önerilerin için teþekkür ederim üstadým. Sýkýþýrsam BearBull abiye de sorarým. Eyvallah![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
TL BAZLI DEÐERLENDÝRMELER
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? 20 dk’lýk periyot ve % 0.5’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? 30 dk’lýk periyot ve % 0.5’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? 60 dk’lýk periyot ve % 2’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;
Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Günlük periyot ve % 2’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;
TL BAZLI ÞABLONLARDAN DÝKKAT ÇEKENLER
GÜN = GARFA
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Eyvallah üstadým bugün kurdum yarýn anlýk veriyi denemeyi düþünüyorum ben de![]()
Yer Ýmleri